Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
mgirginov:
Традициите не се създават за да бъдат нарушавани :nono: :fie:
Но, ако ни закараш всички до Побит камък за да му гостуваме :drinks: на Гришата една седмица :dance1:, тогава - може :ok::yes: Ние осемте човека, разбира се, ще му купим едно печено пиле и две консерви копърка за да се отчетем :beach:
eurostar:
Марио, предположих, че ще те домързи да ходиш до другия край на София и няма да си единствен. Това няма значение. Ние с Грег ще си го проведем мероприятието със или без други "нарушители". И така, който иска да заповяда на 25 август в 17 часа на Гара Искър.
gregary:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=1674.msg63964#msg63964 date=1312978171 ---Но, ако ни закараш всички до Побит камък за да му гостуваме :drinks:о на Гришата една седмица :dance1:, тогава - може :ok::yes: Ние осемте човека, разбира се, ще му купим едно печено пиле и две консерви копърка за да се отчетем :beach:
--- Край на цитат ---
Оооо,ама заповядайте - добре дошли! :yes:
Ще оставя кучето гладно два дни... (за консервите "копърка" де) :pleasantry: :lol: :victory:
mgirginov:
--- Цитат на: eurostar link=topic=1674.msg63966#msg63966 date=1312984933 ---Марио, предположих, че ще те домързи да ходиш до другия край на София и няма да си единствен. Това няма значение. Ние с Грег ще си го проведем мероприятието със или без други "нарушители". И така, който иска да заповяда на 25 август в 17 часа на Гара Искър.
--- Край на цитат ---
Ееее, чакай де. Още не съм питал жената дали ме пуска ;D
--- Цитат на: gregary link=topic=1674.msg63971#msg63971 date=1312987657 ---Оооо,ама заповядайте - добре дошли! :yes:
Ще оставя кучето гладно два дни... (за консервите "копърка" де) :pleasantry: :lol: :victory:
--- Край на цитат ---
...След една седмица, ние и кучето ще сме изяли :nyam:... :pleasantry:
pach:
Жорж, чудесна идея!!! :hi:
Традицията нищо няма да и стане от едно отклонение към коловозите на гара Искър!
Както не и стана нищо, когато я преместихме от Фар (преди Марио да се появи)
във Флора (близо тогава до Васята) , та стигнахме до Терасата (на пъпа на ...София).
При това в непосредствена близост до коловози с дъх на влакове ... и тиферич на въздух.
(не под навес и самолети, а до коловози и влакове) :pleasantry: :lol: :lol: :lol:
За "осемте ние" на Марио (?), не знам дори кои са, ама аз ще се постарая да дойда на 25-ти, щом и Грег ще видя.
А пък liro ако свирне от някъде (така и не се сетихме с Миро да се снимаме заедно в Добринище :scratch_ones_head:) ще стане супер. Може и още хобисти да доведа, ако се навият да си ходим рано от ...терасата на гара Искър!!! :on_the_quiet:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия