Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (49/102) > >>

tritehiksa83:
Бройте и мен!!!!

ivo:
Адри :) аз съм мениджъра на Пацо  :lol:  Пацо после ще делим от такси и комисионни  :good:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1674.msg77667#msg77667 date=1336051491 ---
Запазвам си място до Пацо , от дясно !!  :thank_you: Течат преговори за лявото място !!
Страхотна тема сте си спретнали , не е като оная . Тук поне има живот , браво !

--- Край на цитат ---

Adrian:

Давам всичко за да го притисна с лявата си ръка към сърцето !

refil:
Почешете езика където трябва или замълчете  :angry: :diablo:

pach:

--- Цитат на: ivo link=topic=1674.msg77674#msg77674 date=1336065926 ---Адри :) аз съм мениджъра на Пацо  :lol:  Пацо после ще делим от такси и комисионни  :good:

--- Край на цитат ---

????...то няма лошо...ама като да дойда на "отворените врати"...нЕма кой да ми отвори клуба!?!?!

--- Цитат на: mgirginov link=topic=3805.msg77130#msg77130 date=1335091216 ---Поради дългата поредица неработни дни в края на месеца и невъзможност на по-голямата част от Клубните членове да бъдат домакини, априлски "Ден на отворените врати" няма да има. Очаквайте майския с тема "Високоскоростни влакове". Без значение са епохата и администрацията. Каним всички, притежаващи такъв подвижен състав да го донесат и да го пораздвижат :dance1: :locomotive: :dance:. Останалите - само ще гледаме... :( :fie: :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---

:on_the_quiet: :pleasantry: :ok: :pardon: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия