Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
Vlado:
Off-Topic:Тук май стана мазало - коментират се вече две различни срещи. Дали няма да е по-удобно да разделя темата? Казвайте!
pach:
Off-Topic:Ми каквото и да кажа, вие администрацията ще си направите каквото решите...
И все пак....
- темата я направих аз, още преди да съществуват клубовете (от по-ново време)
- после някой я включи тук - в раздела на КЖМБ (дори без да ме пита)
- третира срещиТЕ(предполага се повече от две...) всеки четвъртък,
а не различните места, клубове и т.н.
Може би трябва да я "изведеш" извън този раздел - най-добре в общи приказки свързани с хобито.
Подчертавам - тези срещи съществуват преди клубовете и на тях винаги сме се срещали хора както от различни клубове, така и от различни моделизми, мащаби и т.н. при това поне на четири различни места. Не виждам проблем. Не знам кой точно от бившия ми клуб си присвои темата, но за мен няма никакво значение - както виждаш пишем си в нея, и май никой не е забелязал в кой раздел е, и т.н. Все пак всичко си е според заглавието "Срещите всеки четвъртък".
Но последно - вие админите си решавате.
Vlado:
Off-Topic:Темата е преместена, като си запазвам правото да обсъдя с председателя на КЖМБ дали някои мнения не трябва да ги отделя в отделна тема, която, като касаеща дейността на клуба, да заеме своето място в раздела за клуба.
п.п. Темата остава в този си вид без промени!
pach:
Off-Topic:Както казах - твое право...
Ама току що я прочетох отново цялата и не виждам нещо подобно, свързано с последното ти изказване.
Никъде не става въпрос за който и да е клуб...дори и КЖМ-Б.
ПРедлагам като искате да си имате такава тема - направете си я. Защо трябва да взимате нещо от общата тема?
Така няма ли да се промени контекста в основата на което е въведено новото (въведено доста по-късно) п равило
да не се трият мнения. Ако се преместят, нима пак няма да се наруши контекста, архива и смисъла тук?
Vlado:
Off-Topic:Като послепис в предишното ми мнение съм записал, че няма да се извършват никакви промени в темата!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия