Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
eurostar:
Може и аз да мина, но по-късно вечерта. И за да няма изненади, хвърлете един поглед на това:
http://13stapala.com/menu
pach:
Е ? Как е?
А това струва ли си парите - "Мухлясал „малай” "???
:drinks: :drinks: :drinks:
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=1674.msg80529#msg80529 date=1343933701 ---Е ? Как е?
А това струва ли си парите - "Мухлясал „малай” "???
:drinks: :drinks: :drinks:
--- Край на цитат ---
Е,има и по-скъпи неща от хобито :lol: :lol: :lol:
eurostar:
Никой от присъствалите на последните две срещи не е написал нищо като впечатления и хора ми се обаждат по телефона да ме питат "как беше".
На 27 юли бяхме 9 човека в ресторанта на Гара Искър. Според мен беше много забавно и тематично по-близко да хобито. Стана хубава традиция от време на време да се виждаме там. А като цени - едва ли има по-народни в София.
На 2 август бяхме 6 човека в 13 стъпала и естествено на Графа и Раковски не можеше да се очаква менюто да е без пари. Въпреки това изкарахме отново една приятна вечер в спокойна обстановка.
Това е в общи линии. Не знам къде ще бъде срещата този четвъртък. Давайте предложения, софиянци! Прогнозата е за дъжд с гръмотевици (поне за сега).
:drinks:
emilchaushev:
--- Цитат на: eurostar link=topic=1674.msg80582#msg80582 date=1344242469 ---Давайте предложения, софиянци! Прогнозата е за дъжд с гръмотевици (поне за сега).
:drinks:
--- Край на цитат ---
Според прогнозата всички желаещи да присъстват трябва да са задължително с пантограф :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия