Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (64/102) > >>

pach:
Снимки от гара Искър (предпоследния четвъртък) и продължението на вечерта (бирата и каймата свърши на гарата!!!) ще кача скоро. Отпуска съм, ...и тъй като българина или кара отпуската си "...на море" или " ...на ремонт" (аз съм второто) ще се опитам утре или в други ден да ги кача!
Жорж е прав - на гара Искър става все по-интересно!!! Даже военна композиция с бойни машини
от Ирак) снимахме, така че... ;D ;D ;D

pach:
Ето обещаните снимки от срещата в четвъртък на 26 юли - гара Искър ...с продължение:

Нещо интересно още при събирането ни на масата:

Бутащ цистерни на "Лукойл" към клона им:

Началото е скромно - едва 17,30 часа:

Една интересна композиция, която по разбираеми причини
ни помолиха да не снимаме -  три от машините се
оказаха с боен опит от Ирак:

Продължението след 21 часа - на друго място с повече запаси от бира и деликатеси:

Вечерта завърши с една пешеходна разходка, с приятни приказки
 на железопътни теми в приятна компания, на която хич не и се спеше!!!
 ;D ;D ;D

choveka_vlak:
Ех, дали ще доживея поне един четвъртък да съм при Вас, всеки път като мина от там се сещам и милея да на съм на масата при Вас а не на контролера...  :hi: :good: :drinks: :search: :ok:

Vlado:
Оставяй влака и се включвай в компанията!  :blind: :spiteful:

pach:

--- Цитат на: choveka_vlak link=topic=1674.msg80724#msg80724 date=1344591434 ---Ех, дали ще доживея поне един четвъртък да съм при Вас, всеки път като мина от там се сещам и милея да на съм на масата при Вас а не на контролера...  :hi: :good: :drinks: :search: :ok:

--- Край на цитат ---

Ти само кажи кой четвъртък съвпада с твоето движение и ... бирата и снимките на место ще станат!!! ;)
 :hi: ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия