Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
Best Ripper:
РСВ на гара Искър става за "трапезен моделизъм" само събота и неделя... при обедни срещи.. защото работното му време вече е до 18 ч.
eurostar:
Ресторантът работи от понеделник до петък до 18 часа, а събота и неделя не работи въобще. А кафето работи всеки ден до 20 часа.
В сряда (27 юли) ще направим импровизирана среща между кафето и ресторанта от 17:00 до 20:00 часа. Ще вземем маса и столове от кафето. До 18 часа, който иска мезе, ще може да си го вземе от ресторанта (в пластмасова чинийка), а след това ще си пазаруваме от кафето ракии, бири, безалкохолни, фъстъци и чипсове. И така до 20 часа. По-късно и без това няма влакове за гледане.
А+
:drinks:
Една снимка от преди десетина дни - Ориент Експрес на гара Искър. Дърпаше го Шкода-44.
ivo:
--- Цитат на: eurostar link=topic=1674.msg104768#msg104768 date=1469277890 ---Ресторантът работи от понеделник до петък до 18 часа, а събота и неделя не работи въобще. А кафето работи всеки ден до 20 часа.
В сряда (27 юли) ще направим импровизирана среща между кафето и ресторанта от 17:00 до 20:00 часа. Ще вземем маса и столове от кафето. До 18 часа, който иска мезе, ще може да си го вземе от ресторанта (в пластмасова чинийка), а след това ще си пазаруваме от кафето ракии, бири, безалкохолни, фъстъци и чипсове. И така до 20 часа. По-късно и без това няма влакове за гледане.
А+
:drinks:
Една снимка от преди десетина дни - Ориент Експрес на гара Искър. Дърпаше го Шкода-44.
--- Край на цитат ---
Аз, Васко и Боби - BoRoco - ще дойдем >> 6:00/6:30 << :) най-много да ти звънна да поръчате кебапчета и картофkи ;)
Best Ripper:
--- Цитат на: ivo link=topic=1674.msg104781#msg104781 date=1469521118 ---Аз, Васко и Боби - BoRoco - ще дойдем >> 6:00/6:30 << :) най-много да ти звънна да поръчате кебапчета и картофkи ;)
--- Край на цитат ---
Правилно! Нищо не трябва да убегне от зоркия поглед на КЖМБ!!! :haha: :lol:
eurostar:
Идеята е добра. Само трябва да си носите дребни пари, защото аз не мога да ви връщам ресто като сервитьорка. Иначе всеки може да си поръча нещо по телефона, ако не може да дойде до 18 часа.
А+
:ok:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия