Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (81/102) > >>

МАШИНИСТ:
Здравейте млдажи и девойки.Изпуснахте хубава среща.Както eurostar е написал,цени народни,меню-екстра.освен това се пуши и всичко беше на ниво.Ако решите за в бъдеще да се срещаме там,ще организирам пак мероприятие.

TANO:

--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=1674.msg106607#msg106607 date=1486118399 ---освен това се пуши и всичко беше на ниво.

--- Край на цитат ---

Въпрос на гледна точка. Моженето да се пуши признак за какво ниво е?  Нищо лично, аз проблем нямам , но и други не биха дошли само заради това.

gregary:

--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=1674.msg106607#msg106607 date=1486118399 ---освен това се пуши и всичко беше на ниво.

--- Край на цитат ---
Че какво ниво е това?! Ниво на ниска култура и простотия!!! Аз съм бивш пушач и никога не съм си позволявал да пуша в затворено помещение, принуждавайки другите да дишат отровата!
Добре, че не дойдох. Още на 2-та секунда щях да изляза!
Но, така е! Докато не си сменим манталитета, мислене, поведение и т.н. във всяка една сфера, никога няма да станем европейци!!!  &bgflag

mitko0888:
Иде ми да ви шляпна по едно плюсче и на двамата, ама ТАNО не ги харесва ... Напълно подкрепям.

Adrian:

МАШИНИСТ  искаше да ни събере и да се запознае с хора от форума - това е важното (съжалявам ,че не можах да дойда) . Щом в това заведение се пуши вътре - значи не става . Аз също не мога да се храня и да гълтам дим .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия