Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
eurostar:
Накарахме ги да ни направят маса за много хора. След като хората не дойдоха, Gregary извади новите си придобивки от Wiking и си направихме един хубав стопански двор в НО на тази голяма маса.
http://agriland936.skyrock.com/
optron:
Ако ви е проблем контингента, мога да помогна с личното си присъствие ... ::)
Само някой да ме ориентира къде е това "Терасата".
760mm:
Здравейте,
От доста време се глася да започна да се занимавам с моделизъм; но едва в последно такова сериозно се събудиха моите страсти :) Разполагам за сега само с едно обикновено дигитално управление локмаус2 и един стартов сет на Роко към него (без звук). Може ли някой да сподели повече за тези срещи в четвъртък? Мога ли да присъствам, ако да, кога и къде?
Благодаря предварително!
Поздрави,
СМ
Жоро:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1674.msg27369#msg27369 date=1249566299 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=1674.msg27367#msg27367 date=1249561664 ---Обяснете ми къде ще е срещата днес,къде е това заведение "Терасата"?
--- Край на цитат ---
Тръгваш от "Мария Луиза" по "Симеон" на изток и като пресечеш "Сердика" - след 50 метра в дясно е р. Терасата.
--- Край на цитат ---
760mm:
Значи мога да дойда там този четвъртък - в колко часа? За мен ще е чест и радост да се запозная с останалите любители и професионалисти в хобито.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия