Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Срещите всеки четвъртък!!!

<< < (97/102) > >>

Old Boris:
Да, вечерта беше много добра и полезна. Да благодарим на Грег за навременната идея и резервация. Всички се чувстваха прекрасно, което личи и от снимките, особено тази с Иво и Пламен (браво на Грег фотографа). Имаше дружески разговори на високо професионално ниво, че на моменти се усещах като първолак сред гимназисти от Националната математическа гимназия. Поздравления за добрия дух на участващите и до скоро около моделите и около масите. Весела Коледа и Нова Година!

Best Ripper:
Трапезният моделизъм от ново поколение е, когато от едната страна ти е масата /трапезата/, а от другата - ти е макетът. LDimitrov знае защо...  :drinks:

LDimitrov:
А!? Венци, ти, така, тука, защо ме ограничаваш, някак си, може би?  ;) Аз съм по масовите прояви – маса с консумативи по нея, столчета или пейки около нея и мероприятието може да започне. Не ме бърка, като модна тенденция, дали е ново, старо, традиционно или древно. „Като има ядене и пиене на масата, никой за нищо не те пита!″ За това се сещам, ако трябва да се причисляват срещите към някакви категории.
Важното е да има добра комуникация, обстановка и цялостна атмосфера на разбирателство, което и стана на тази. :drinks: Дано продължи в същия дух и по-често!

gregary:
Новата година дойде, празниците отминаха, надявам се също и вирусите т.е. време е за нова среща...  Предлагам, четвъртък 20.02.2020 ( следваща дата с подобно съчетание на цифри е след хилядолетие - 30.03.3030  ;D ) от 18:00 ч. в пицария " Дон Домат" на ъгъла на Триадица и Веслец.
Който реши да дойде, нека пише в темата или на л.с., Viber, WhatsApp, Skype за да знам ориентировъчно за колко човека да резервирам маса.

П.П. Надявам се скоро да се прибере в БГ доайенът на темата и мой приятел Жорж, за да си поеме нелеките функции тук  :drinks:

П.П. 2  На срещата през 30.03.3030, тогавашните хобисти със сигурност ще говорят за нас...

LDimitrov:
Гриша, той календара обещава 30.03 да е вторник, та среща може да няма и май никой никого няма да споменава този ден.  ;)
Затова – да се възползваме от настоящето така, че да оставим следи в бъдещето!  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия