Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Срещите всеки четвъртък!!!
pach:
Мдааа, срещите в четвъртък навлезнаха в летния си период - не е сигурно кой, кога и защо, ще се появи на тях!!!
Миналият четвъртък мнооого силно представяне на чеТТниците , от класиците в НО - нито един герой, а на сектата в N бе позволено само да ни снима... :haha: :haha: :haha:
Тоест , можем спокойно да заключим - вечерта като винаги , стана много интересна, особено след първото плащане на сметката - точно тогава дойде още е дин чеТТник, та вместо да приключим в 19,30 , го откарахме в сладки приказки чак до 21.00 часа.
И то само за ТТ-мащаба :dance1: :yahoo: :spiteful: :lol: :lol: :lol:
Бе взето решение , за изказване на порицание към класиците от НО и следващият път ако N-сектата е пак така малобройна и "лягаща с кокошките" да не ги допускаме до масата!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
pach:
По-стара традиция, в "Терасата" (да не се бърка с Траверсата),
се връчват едни от най-ценните находки на заслужилите моделисти!!!
Тържествен момент...
Добри инструменти (скрита реклама)...
Вдъхновен от завистта на околните,с палав поглед на горд собственик...
Ако този велик "проправяч" на фирменото производство, ги "супероса" , както направи с "Donnerbüchse" екс BCi_29 (първите му от Пико), навярно няма да ги познаем след време!!! :hi:
Така този гигант на хобито, вече има още един артикул - два инструмента, от старозаветната фирма Пико!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
;)
pach:
Еййййй, забравихме се бре!!! :haha: :haha: :haha:
Тук никой не е качвал нищо от доста време... :drinks: :drinks: :drinks:
Утре?????!!!! :spiteful: :spiteful: :spiteful:
eurostar:
Колеги, относно срещите в четвъртък имам една молба. Поради това, че някой път се получава разлика в оставените пари с това, което пише на сметката, моля тези, които желаят да си плащат отделно, да оставят на тръгване сметката на масата, за да проверим какво са платили и дали това, което са платили не е вписано втори път в общата сметка. Не ми се струва много редно последните, които остават да "обират пешкира". Тези, които участват в общата сметка нека оставят по нещо отгоре, защото в Терасата бакшишът не е включен в сметката (питал съм собственика), а сервитьорите работят действително добре и заслужават малко благодарност. До утре!
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Adrian:
хах , това със сметките не ме изненадва ! - но принципно последният ,който плаща , Е на делавера , ако приятелите са честни :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия