ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Предложение за раздел "Железопътен моделизъм | Railway modelling"
IKAR:
Именно това е целта. Конкретно при мен работата е, че изобщо не съм "техничар" и следователно не мога да отворя и разглобя до последния чарк определен локомотив и да му видя конструктивните недомислици. Като добавим и това, че доста рядко ми остава време за "хоби" как да ги установя на практика....Затова и като купувам, гледам да проуча потенциалния обект, да не се окаже "отвън принцеса, а отвътре дрипла". Например ако не беше Любомир да каже, че задвижването с червячна предавка и зъбно колело с прави зъби е абсолютна инженерно-конструктивна глупост, нямаше откъде да го науча това от друго място. А локомотиви с такава конструкция се "бълват" от повечето "мастити" фирми....Като казах знам ли защо, въпросът ми беше защо аджеба малко от нас проявяват интерес към въпросната тема.
pach:
Де жа вю... :resent:
piko1:
хаиде отваряте го този нов раздел понеже ии на мен ми е интересно аз тепърва започвам да си събирам колекция и смятам че такъв раздел ще е от голяма полза за всички не само за начинаещите като мен :blush2:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия