Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 60
KRAKOMOBILA:
Ъ - кво е тва ? :scratch_ones_head:
piko1:
нещо с Ъ :haha:
то ще си проличи какво е :lol:
jopeto:
Не е ли по-лесно и прецизно - чертежа с размерите меткаш на Corel Dral от там в съответния мащаб, плаки на детайлите и фотоецване от месинг ? Това е много интересен локомотив ! Достоен е за модел, даже не знам как така големите фирми не са го пресъздали. Като дете съм го виждал на Старозагорската Гара да разделя композицията на влака за Търново. Много ми беше интересен. Локомотив, който прилича на индустриален, използван в тецовете в ГДР, самоче със странно вагонче. А то какво се оказа в крайна сметка.:good:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: jopeto link=topic=1713.msg27323#msg27323 date=1249485565 ---Не е ли по-лесно и прецизно - чертежа с размерите меткаш на Corel Dral от там в съответния мащаб, плаки на детайлите и фотоецване от месинг ? Това е много интересен локомотив ! Достоен е за модел, даже не знам как така големите фирми не са го пресъздали. Като дете съм го виждал на Старозагорската Гара да разделя композицията на влака за Търново. Много ми беше интересен. Локомотив, който прилича на индустриален, използван в тецовете в ГДР, самоче със странно вагонче. А то какво се оказа в крайна сметка.:good:
--- Край на цитат ---
Нищо общо с ГДР-ските ЕЛ2. И - много малко хора знаят за съществуването на тези локомотиви пък кво остава някои да ги прави.
piko1:
--- Цитат на: jopeto link=topic=1713.msg27323#msg27323 date=1249485565 ---Не е ли по-лесно и прецизно - чертежа с размерите меткаш на Corel Dral от там в съответния мащаб, плаки на детайлите и фотоецване от месинг ? Това е много интересен локомотив ! Достоен е за модел, даже не знам как така големите фирми не са го пресъздали. Като дете съм го виждал на Старозагорската Гара да разделя композицията на влака за Търново. Много ми беше интересен. Локомотив, който прилича на индустриален, използван в тецовете в ГДР, самоче със странно вагонче. А то какво се оказа в крайна сметка.:good:
--- Край на цитат ---
да така ще е много по лесно даже 10 пъти по лесно даже има човек който може да направи фотоеца
само проекта трябва да се направи лошото е че аз скенер имам ама го няма чертежа а този
които крако е снимал със фотото не може да се ползва поради това че е сниман под ъгъл
другия проблем са снимките те са малко а нямам време да говоря с крако да видя до къде е стигнал с неговото разследване по случая за това реших да импровизирам (крако 28Е ги е имало и в ГДР и русия )
демек подръчни материали демек скрач билд или Scratchbuilding както е по известно
извън пределите на България
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия