Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 60
piko1:
точно за ЕЛ2-ките става въпрос
а за тези снимки ги имам има някой който ми липсват и който се намираха на европейския сървар
но има един албум с дота повече снимки в снимка.бг
мерси за линковете все пак :yes:
валдо ти си напълно прав този крокодил си е италиански и никога не е помирисвал нашата страна дори
TheJackal:
Да благодаря на админите за бързате реакция! :drinks:
Да, тези локомотиви са италянски, но малко приличат на нашите. Сашо много точно го е показал на снимката, за което му благодаря. Благодаря и за адресите на Владо! :yes:
KRAKOMOBILA:
БДЖ серия 60 няма как да е интересна за производителите - защото в целия свят има 4 броя... Грешка имаше - сега има 1 брой.
Интересно как ще видиш Ел2 на Стз ? Единствено в състава на товарен влак ако е пътувал за някъде.
TheJackal:
Имено товарен влак. Седеше на последния коловоз, имаше около 25 - 30 вагона, подобни на тези които карат рулоните със стомана от Бургас за Кремиковци, само че бяха натоварени с някакви огромни тръби. Това да е било 1982 - 85 година. От тогава повече такъв локомотив не съм засичал по българските ж.п. линии.
zazo:
Я гледай тука какво става
http://railwaymodeling.com/gallery/displayimage-14251.html
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия