Да заявя най-точно тук.
До сега никой не е казал лошо нещо за снимките и видеоклиповете които съм заснел по време на модулните сбирки в края на всеки месец.
Ако има недоволни , сега е момента да ги попитам - защо не сте го казали до сега?
Но ако недоволният е само един, не смятам да му обръщам вече никакво внимание.
Надявам се и занапред да бъде така...за единственият самовлюбен човек с който си разменихме "любезности" на ЛС и който се чуди как да се заяде с мен , това разбира се не се отнася.
Но пък и аз не искам неговата оценка.
Бил съм му нарушил конституционните права , като съм го заснел в един два клипа.
Драги господине , само ти можеш да си въобразиш ,че си обект на вниманието ми.
Снимал съм единствено модели ,модули и движението по тях.
Ти не си сред така изброените обекти, така че ако си попаднал в кадър , просто гледай какво правиш.
Поне един път съм те попитал , да изключа ли камерата, щом като съм видял, че ми разваляш кадъра и ти отказа .
Доказателството е на лице и никой не може да го отрече.Просто в последният клип се чува освен че се вижда...
Така че престани с безпочвените си заяждания и не ми разваляй хубавото настроение от сбирките.
Сега се сещам, че имаше коствено заяждане поне още на две сбирки и само благодарение на мойто пренебрежително отминаване към откритите ти провокации, не се е стигнало до разваляне на атмосферата на тези сбирки.
Макар, че не мога да се похваля със същото на послЕдващите тези сбирки, допълнителни "мероприятия".
Надявам се, че сте доволни от заснетите видеоклипове и нямате нищо против съдържанието им.Смятам да продължа да ги заснемам , най-малкото за да могат хората които не са присъствали на съответната сбирка, да могат да видят моделите и да почустват атмосферата на тези сбирки.
И тъй като ми писна от прищевките на един съфорумец, още един път казвам -ще продължа да снимам , а който не иска или се срамува от кадрите , да не влиза в тях.
И въобще май ще трябва да помоля администрацията на форума да ми отдели специална тема със заглавия - "Недоволството на човека от расн"!!!
Така всеки път като прочета в нея , ще знам кой къде го сърби , та да го почеша!!!