Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия
Редовни срещи за посещения
piko1:
среща на ,,ЖП МОДЕЛИСТИ" на 08.08.2009г./събота/ от 10.00ч. пред входа на ВТУ.
Best Ripper:
Поредната среща на ,,ЖП МОДЕЛИСТИ" на 05.09.2009г. /събота/ от 10.00 ч. пред входа на ВТУ. Който желае, да заповяда... По всяка вероятност ще бъде първият пуск на пробно трасе от макета 1:32... :yahoo: :dance1:
венелин:
Постоянна сбирка на ЖП МОДЕЛИСТИ всяка събота, часът и мястото на срещата са известни.
optron:
Имам следните въпроси:
Още ли се провежда ежеседмичното събиране на Сдружението в сградата на ВТУ?
Аз, като не-член, мога ли да взема участие в тези събирания, като при това и участвам в изграждането и реконструкцията на макета?
Питам, защото ще живея в София около година и половина, след което се изнасям в друг град и се сещате, че няма да мога да участвам. А имам жив интерес към тази дейност и, според мен, би било добър опит да участвам в изграждането на макет с такива размери.
Моите познания са относно електроника, цифрова и процесорна техника. Компютърна техника също. Отделно базови знания по механика, метало- и дървообработване. Сигурно ще се намерят и други мои умения, които ще са полезни тук.
Благодаря предварително!
Best Ripper:
Да, провеждат се всяка събота от 10 ч. Когато имаш възможност, заповядай. Подробности ще уточняваме на място. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия