Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия

Редовни срещи за посещения

<< < (14/21) > >>

optron:
Ами честно казано ние вече сме катастрофирали няколко. В резултат имаме няколко счупени куплунга и дръжки. За щастие вагоните са леки и не претърпяват сериозни щети, а локомотивите повечето са с метални кошове и не се чупят. Все пак, дребни детайли пострадват. Не знам защо, не са публикувани снимки от нашите катастрофи - знам, че са снимани. Все пак, и "Господари на ефира" показват своите издънки, нали? ;)

Best Ripper:
Абе хич не са леки.. Просто са доста здрави - никаква икономия на материали... Ако се заформи такава катастрофа с влак от НО или по-малките - ще хвърчат парчетии по цялата стая...  :spiteful:

Vlado:
Като малък го правех това и... хвърчаха парчетии. Я сега ме виж - аз лично катастрофи не правя, но ако някой направи катастрофа със седмака или 14-ката ще хвърчат... глави...  :yahoo:

zazo:
Катастрофите нарочно ли се предизвикват?

optron:
Не, естествено. Тук работим с модели, които по настоящи цени възлизат на четирицифрени суми в евро - сещате се, не можем да си позволим зорлен да рушим състава.
Обикновено катастрофите се дължат или на дерайлиране, тъй като нашите трасета все още са в експериментален период, или на недобре преценена скорост, или на несъвместивост между пътя и състава - парният локомотив например дерайлира от стрелките и завоите с малък радиус. За щастие, сериозни катастрофи не сме правили. Сериозни разбирам да пострада голяма част от състава и/или макета или да се получат значителни повреди. Ако някой обича челните удари, ние ще го разочароваме, сори!  :on_the_quiet:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия