Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Един забравен спомен

<< < (2/2)

piko1:
момчетата правят много красиви неща  :swoon:

Vlado:
zazo, поразгледай в railwaymodeling в галерията им, както основната, така и тази на участниците. Може би там ще откриеш каквото търсиш, макар че ме съмнява, защото снимките са им по-нови от периода, за който се интересуваш. Също така и в Цировия форум. Там със сигурност форумисти бяха обикаляли по Волуяк-Перник на фотоекскурзия и показваха снимки от трасето. Също пробвай и на адрес: http://www.railfaneurope.net/
Аз също ще се опитам да ти помогна! :)

п.п. Нещо интересно: намери филма "Среща за непознати", който изцяло бил сниман на гара Мещица и тунела при гара Разменна.

zazo:
Аз повечето информация я събрах баш от тия места. Снимки от тогава не се намират много много. На самата гара освен тоя 3D модел друго изображение не намерих. Ще пробвам с филма. Всъщност стига ми да се намери някой да потвърди, че все още е имало нещо останало от гарата през 2003 г., за да съм сигурен, че покрай нея сме минали, тогава.

zazo:
Филмът всъщност се казва "Спирка за непознати", ако за някой има значение.

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=1726.msg26012#msg26012 date=1245913338 ---Филмът всъщност се казва "Спирка за непознати", ако за някой има значение.

--- Край на цитат ---
Е какво , дръпна ли го?

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия