Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Отиде си кралят на поп музиката...
Vlado:
Br118, сарказмът ти спрямо този велик изпълнител ме отвращава! Но нищо ново под слънцето... Поне за теб.
За сведение Майкъл Джексън беше оправдан по делото за педофилия! Пък там законите се спазват и съдилищата работят.
Да почетем този гениален изпълнител, Кралят на попа, оставил безспорна диря в историята на музиката! Почивай в мир, Джако! Няма да те забравим! :(
GG1:
:resent: Немога да повярвам, вчера сутринта гледах негов клип, и днес го няма, да почива в мир. За мен е най-великия танциор на всички времена! Това, което направи с музиката и хората, ще се помни, докато има планета!
Поклон
Adrian:
Vlado , не се отвръщавай бре , казваш че съдилищата им работят...първият процес беше прекратен след извънсъдебно споразумение с родителите на детето , което е на стойност 23 млн долара ,а през 2005 го съдиха пак и беше на косъм от 20 г затвор , ако в последният момент не беше превел пак някакви колосални суми , та го оправдаха ;
истината е някъде там ,
за мъртвите само добро или нищо ! Както каза Лари Кинг: "Беше трудно да го харесваш и трудно да не го харесваш. Ние няма да видим втори като него".
За мен Джако беше един объркан тип , нещо природата го мъчеше. Но той е Крал и никой не може да го отрече !!!
Направи революция в шоу бизнеса :
- убийствен звукозапис
- убийствени клипове
- убийствени танци
ще си останат Негова запазена марка . Но заради тях животът му не беше негов.
Почивай в мир !
Der Hetzer:
Понеже насила не мога да проливам изкуствени виртуални сълзи, ще ви задам едно конструктивно въпросче :spiteful:
Представете си че имате някаква спешна и неотложна работа или ангажимент. Бихте ли си оставили детето за ден-два на Чичко Джако да Ви го дундурка докато Ви няма, както бихте го оставили на съседката Леля Сийче? :prankster:
EMPEROR:
--- Цитат на: br118 link=topic=1728.msg26051#msg26051 date=1246002764 ---Понеже насила не мога да проливам изкуствени виртуални сълзи....
--- Край на цитат ---
Като не можеш и нямаш какво смислено да кажеш по темата, тогава ЗАМЪЛЧИ просто!
А на въпроса си, аз и на теб не бих ти поверил децата си, значи и ти си педофил. Замълчи с глупостите си, щото дразниш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия