Други организации и клубове > Приятели | Friends

сроден форум

<< < (8/9) > >>

pach:
Мунчо , лошо нЕмА  :good:
Ама заради такива "журналистки" дето не могат да запишат и запомнят правилно казаното им от по запознатите от тях в дадена тема хора и специалисти ,  навремето (хм - преди пет години де...) едно специално българско списание имаше ежемесечна рубрика
"Чукчите и авиацията". :haha: :haha: :haha:
Сега гледам (без да съм запознат до колко информацията от статията в 24 часа отговаря на истината) май става същото и си плаче за тема (поне в нашият форум), а именно:
"Чукчите в железниците"!!! ;D :yes: ;D

Боже, боже ... народа от ден на ден изпростява , а най-отпред са самозваните "журналисти"!!! :haha: :haha: :haha:

bdz43r:
Не съм убеден доколко откровените лъжи за остърганата боя и възстановяването на детската железница са дело на журналистката.

pach:
 ;)

piko1:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=1736.msg26322#msg26322 date=1246631637 ---Не съм убеден доколко откровените лъжи за остърганата боя и възстановяването на детската железница са дело на журналистката.

--- Край на цитат ---
за детската железница до колкото си спомням от време оно Евстатиев не може да се диша с този не му помня името който тогава
прекарваше идеята и си остана само идея де може и да греша  :blush2:

piko1:

--- Цитат на: pach link=topic=1736.msg26321#msg26321 date=1246631312 ---Мунчо , лошо нЕмА  :good:
Ама заради такива "журналистки" дето не могат да запишат и запомнят правилно казаното им от по запознатите от тях в дадена тема хора и специалисти ,  навремето (хм - преди пет години де...) едно специално българско списание имаше ежемесечна рубрика
"Чукчите и авиацията". :haha: :haha: :haha:
Сега гледам (без да съм запознат до колко информацията от статията в 24 часа отговаря на истината) май става същото и си плаче за тема (поне в нашият форум), а именно:
"Чукчите в железниците"!!! ;D :yes: ;D

Боже, боже ... народа от ден на ден изпростява , а най-отпред са самозваните "журналисти"!!! :haha: :haha: :haha:

--- Край на цитат ---
чукча не читател той писател ... Ъгрии галсувам с две ръце и четири крака

редакция оти ще се хваля ако стане нещо оти с нищо си е нищо

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия