Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
До Будапеща/Виена и обратно + малоумията в БДЖ
pach:
--- Цитат на: lubomir link=topic=1738.msg26308#msg26308 date=1246622033 ---...
ХОДЕТЕ БЕ ХОРА, ХОДЕТЕ! ГЛЕДАЙТЕ, ПРЕЦЕНЯЙТЕ ПОПИВАЙТЕ И НОСЕТЕ ТУКА ВСИЧКО ХУБАВО КОЕТО ВИ Е ХАРЕСАЛО ТАМ! Дано така, поне след няколко поколения и напук на всичко, България да се превърне в това, което заслужава да бъде!
--- Край на цитат ---
И съм съгласен с теб , и не съвсем.
Може би защото аз съм по - оптимистично настроен , но смятам , че ако чакаме някой друг да го направи , то и нашите деца ще чакат, и техните ...и никой чужд не ще ни помогне за нещо което си зависи само от нас.
Хората които искат нещата да се променят към добро,вече им писна и казват така:
"Кога? Ако не сега!!! Кой ? Ако не ние!!!"
Та така...
;D ;D ;D
IKAR:
Да, имах възможност през прозорците на влаковете и автобусите да видя какво представляват и австрийските, и унгарските села. Напълно съм съгласен с теб, съгласен съм и с това, че разликите са от порядъка на светлинни години. Все пак на мен специално това ми е четвъртото ходене в Унгария и третото в Австрия. Обиколил съм и почти цяла Швейцария, но това е друга тема. Не е вярно, че се оплаквам от всичко около мен. Специално за моделите съм малко по-капризен, защото нямам толкова пари, че да купувам с кофи и ако даден локомотив се окаже дефектен, некачествен или лошо детайлизиран съгласи се, че загубата ще е доста голяма. А за БДЖ - конкретно случая наистина имам основание, защото стигнах чак до Европейската комисия заради един висшестоящ тъпанар от БДЖ Пътнически превози, който единствено е виновен за цялата тая патърдия. Между другото жена ми беше категорично против да пътуваме с влакове, но аз настоявах точно защото исках да видя с очите си състоянието на ж.п. транспорта малко по-назапад от нас. След това, което видях, напълно изгубих всякаква надежда за БДЖ. Идете вижте румънските влакове...вече дори те са по-добре от нашите....
XRISTO:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1738.msg26312#msg26312 date=1246623137 --- Обиколил съм и почти цяла Швейцария, но това е друга тема.
--- Край на цитат ---
Аз също и да ви кажа, според мен едва ли има нещо подобно не само в европа, но и в целият свят.Поне в такива мащаби и детайли, ако щете. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия