Здравейте,
Казвам се Силвия Йорданова и съм мениджър продажби във фирма Ариста-2 ЕООД.
Опитах се да се запозная с условията на Вашия сайт, доколкото мога и се надявам с откриването на нова тема да не сам злоупотребила.
Причината за моето регистриране и постването на нова тема във Вашия сайт е разговорът ми с Ваш колега - г-н Петко Миронов. Той се поинтересува от бой за моделисти, които нашата фирма предлага и той самият ми предложи да се регистрирам и да Ви дам необходимата информация.
Фирмата за модели, която внасяме се нарича A.VAllejo. Предлагаме широка гама бои: Model color, Model air, Game ink, които са специално за модели и са със спрецифичните цветове, от които се нуждаете. Предимството е, че разполагаме с специални Color charts, от които може да разберете следното:
Ако имате модел на Federal Standart, RAL, Tamiya, RLM, Humbrol, Revel и др. или до сега сте си купували такива бои, може да ги замените с абсолютно същите цветове от нашите гами бои.
До края на този месец, по запитването на г-н Миронов, ще внесем к-т бои, които се нарича Traincolor и е специално за Вашите нужди.
Надявам се информацията да Ви е полезна и ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!
Ариста-2 ЕООД
02/9175588
0885673911
София,бул.Самоковско шосе 1,Т.Ц.Боила/хипермаркет
София,ул.Шипка 6, СБХ
Пловдив,ул.Май 2А