Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
Old Boris:
И аз гледах този филм за инж. Иван Иванов - "Кметът". Препоръчвам го горещо особено на софиянци, защото много от нещата, които той е организирал, проектирал и изграждал като кмет и инженер още съществуват и се ползуват след близо 70-80 години.
Инж. Ив. Иванов е бил талантлив, немски възпитан инженер и български патриот. Два факта, които до скоро не му ги признаваха.
За мене най-голямия му принос за София е проектирането и началото на изграждането на модерното водоснабдяване на града с прекрасна рилска вода. Цялата система на каскада или комплекс "Искър", с водохващанията в Рила и Витоша, язовирите Бели Искър, Искър (основно водохранилище на системата), Пасарел, Панчарево, деривационните канали и тунели, Водно-електрическите централи, е продукт на инженерната му мисъл за бъдещото развитие на София като модерна европейска столица. Или както се говори сега е бил "визионер".
За съжаление друг такъв кмет след него София не е имала!
Best Ripper:
Борка, не си съвсем прав. Пътят, който се събира с ЖП линията е старият път за Банкя.. Който тръгва от Милево ханче, покрай бившия институт "Пушкаров"... За "цар Тодорко" направиха "царския път" - от Иваняне през баира до сегашното кръгово в началото на "Винкелщрасе" - магистралата за Перник...
Boris 2-12-4:
Я :sclerosis:зека само препечатвам/копи - пейст/, това от Иво Инджев. Той като софиянец, по требе от мен да ги знае нещата. Нямам претенции за точност...Требеше да пиша това отначало...
liro4605:
Когато става въпрос за България bg&flag никога не е нужно да е 3ти март,18ти февруари,Велик ден и много други за да отдадеш почит или да влезеш в храм.
http://prikachi.com/images/144/8442144g.jpg
На върхът на паметника е винаги ветровито,както и днес,зимата е винаги сурова.Все си задавам въпроса дали кръвта ми достатъчно бушува за правда,както на пра-прадядо ми в онази сурова зима и кървава схватка.
:hi:Поклон деди bg&flag
pach:
Покрай една друга тема и един блог (Стара София)
имаме ново попълнение на картата от София през 1917г.
Има струва ми се и трамвайните линии с характерното им преминаване в района на орлов мост и военна академия
по това време:
--- Цитат ---Тя е отпечатана през 1917 година и е включена в германския пътеводител Richters Reiseführer "Bulgarien".
На картата са отбелязани 43 важни обекта от тогавашния град.
--- Край на цитат ---
в голям скан (5000х4327) можете да я свалите от тук:
http://stara-sofia.com/map1917.jpg
Горе в дясно се вижда първото отклонение от Подуяни на околовръстната линия,
когато е минавала през гара "Крепостен батальон" - днес на мястото на гарата е МОЛ Сердика,
а бул. Ситняково е всъщност изграден в тази си част по старото трасе на линията (не се виждат тук).
И още малко то блога - етапи от строежа на НДК:
1.-19 април 1980 г.
2.-20 май 1980 г.
3.-24 юни 1980 г.
4.-9 юли 1980 г.
5.-6 август 1980 г.
6.-10 септември 1980 г.
7.-20 януари 1981 г
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия