Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
pach:
Колата впрочем е собственост и се кара от действащ униформен
полицай от софийското криминално управление. Или както там
се казва. Възстановен е на 100% с оригиналниту си части.
Хубаво е да се чуе двигателя на живо - поражда определени спомени!
:lol:
IKAR:
pach:
https://www.turbosquid.com/3d-models/3d-model-skoda-9tr-trolleybus-trolley/1071236?referral=lyoshko
pach:
--- Цитат ---Аз вече си загасих телевизора.Всички са ми неприятели, по много канали се лее скука, някъде и откровена "патриотарска" простотия, освен това, ако само за миг можем да се отърсим от тъпите си стереотипи, ще се сетим, че Нова година няма нищо общо с телевизията! Това е определените пак от нас, хората, онези крайна и веднага след това началната точки на следващото ни обръщало около Слънцето! Под "Слънцето" нямам предвид Бойко Борисов, колкото и да прилича!
Обикновено в минутите преди да преминем от един календар в друг, на човек му е много освободено! Той усеща, че лети във Времето, че носи нещо, че е длъжен на някого за нещо, че трябва да благодари на някого за нещо, това е много кратък отрязък от годините, в които ние по някакъв особен начин се усещаме безсмъртни. Знаейки, че сме смъртни! Но не в отиващата си, и вярваме - не в идващата година.
Смъртта е нещо страхотно, и всеки трябва да си я заслужи с достоен живот.
Надеждата за достоен живот е смисълът на Времето, на Разума, и на Нас, защото ние сме и трите! Това, че сме адски глупави не трябва да ни отчайва! Трябва да ни амбицира! Човекът е [*цензурирано*] по предусловие до момента, в който не осъзнае това! Всеки човек, осъзнал този простичък факт вече е направил първата си крачка към помъдряване... а крачките до там са безбройни! Ние ги правим всеки ден! Ние не сме първите, които ги правят! Преди нас са ги правили родителите ни, преди тях прародителите ни, преди тях предците ни!
След нас ще ги правят децата ни!
След тях - техните деца!
Както се опитваме да го правим и ние.
Тази вечер ме е гнус да говоря за комунисти и ще ги пропусна. Само обяснявам, че за мен комунисти не са нещастните полуграмотни, лъгани, манипулирани, оставени без никакъв изход, обезземлени, обезпаричени, разселени, останали неразстреляни, лишени от образование, история, настояще и бъдеще нещастни партийни на БКП членове.
За мен комунисти са щастливите полуграмотни и абсолютно неграмотни виждащи своя възход в Кремъл криминални типове, манипулиращи, лъжещи, крадящи, убиващи, продаващи и предаващи България агенти на Москва, управлявяли ни 45 години, управляващи ни и сега, само това ще кажа за комунистите и млъквам, щото ще повърна.
Днес не е никакъв празник. Днес просто минаваме от една година в следващата. Всеки от нас, знае или не, признава или не, иска или не, но носи своята огромна отговорност! Отговорност за собствения си живот и Разум, отговорност за Разумния човек, наричан Хомо Сапиенс! Защото този Разумен човек не е на Марс! Тук, при нас е, и във всеки от нас! Ние сме този Разумен човек! Дори тогава, когато сме пълни идиоти, пак сме Той!
Просто друг Разумен човек, освен нас, живите - няма!
И няма как да има!
А дали Животът покрай нас е разумен или не - зависи единствено от Разумния човек! Сиреч - от нас...
Какво ви и си пожелавам за новата 2018-та?
Ами - да се множим!!!
„Ако е за Българско, то времето е в нас а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме..."
Васил Иванов Кунчев!
--- Край на цитат ---
От Белчо Дончев. (извадено от фейсбук)
pach:
Един 10 минутен филм за всички които обичаме София,
който слага в малкото си джобче, всички реклами:
https://youtu.be/EPfuJelchLg
Приятна разходка!
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия