Автор Тема: България!  (Прочетена 805160 пъти)

mite

  • Гост
  • Trade Count: (0)
Re: България!
« Отговор #1560 -: 12 Декември 2018, 01:41:09 »
тука сякаш никой не е бил в родната казарма. един оръжеен магазин в прага има повече и по добро от родната армия турено на куп.

за какво да ходят децата? неква куха лейка да им вика "само 30 патрона на година щото нямаме пари" "членове на нато сме от 10+ години ама една м16 нямаме... никой тука не е и помирисвал такова. ето ти един калашник 50та употреба...."

а през останалото време да търкат изтърканите подове в соц бараките.... да ама не.

jopeto

  • Trade Count: (16)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 1339
  • Рейтинг: 206
Re: България!
« Отговор #1561 -: 12 Декември 2018, 08:18:38 »
30 са много, За последно са по два.  &bgflag А относно епилацията, няма нужда от салони. БНА-то си го е измислило отдавна  с въшкарниците. Обуват те в такова и пуктнат косъм не ти остава по краката. Другото гениално изобретение са кубинките, зимата ти е студено, лятото - топло. Благодарение на армията, родната фармацефтика печели милиони от ламизил, антимикобета и темподобни.
« Последна редакция: 12 Декември 2018, 08:28:38 от jopeto »

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1562 -: 12 Декември 2018, 12:48:44 »
Ама и двамата се изказахти, сякаш не сте били вярно
в армията. Имате съвсем остаряла информация и разбирания за
нея. Колкото до парите, те винаги не стигат... и не само
в бюджета на армията, ами на цялата държава!

Но пък съвсем скоро, ще регистрираме нов национален
спорт - българско хейтърство, с дисциплини като :
- как ще оправя ..................(попълва се според броя на изпитата ракия), ако мен ме направят .................( попълва се според личния мерак за длъжност). На затрудненилите се, препоръчвам отново да
прочетат класиците и по специално разказа "Избори ли!?-Никога повече!!!" и/или книгата "Бай Ганьо"!!!
- как да не правя нищо за оправяне на живота ми сам и да чакам
другите да ме "оправят" (по избор - дядо Иван, чичо Сам или бай 'бахти мошеника).
- как се (не)гласува на избори, без да вземеш даже кебапче,
с лафове "аз пък няма да им гласувам на тия маскари"!!!
С избор за замяна на "маскари" със съответната
 партия - клон на бившето ДС (то "бивши" няма, ама ...).

Тук присъстващите на дискусията за казармата, правят
навярно изключение, така че не ми пука кой ще
 се обиди от останалите - става въпрос за нов национален спорт в
индивидуална дисциплина, следователно и до олимпиада може
да го дотикаме!!!
 &bgflag &bgflag &bgflag

mite

  • Гост
  • Trade Count: (0)
Re: България!
« Отговор #1563 -: 12 Декември 2018, 21:50:21 »
Че са стари са стари но кажи какво се е променило?

svetljjjo

  • Гост
  • Trade Count: (0)
Re: България!
« Отговор #1564 -: 12 Декември 2018, 22:09:34 »
Аз лично смятам че е по добре че няма задължителна казарма.
Като гледам как се бият из училищата не ми се мисли кво ще се случи ако им дадът калашник и два пълнителя с по 30 патрона
да дават наряд по разни обекти както съм бил аз .
Единстевното нещо което ме научи казармата е да стрелям и да карам МТЛБ
и двете естествено абсолютно безполезни в живота.
И друго което човек може да види е до какво падение може да те докарат скуката и оттекчението визирам отношенията стари кучета и новобранци  ;D

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1565 -: 23 Декември 2018, 17:03:11 »
DILOV.INFO     
от Любен Дилов (син)!!!
 :yes: :lol: :lol: :lol:
Страхът от Санта Клаус се нарича клаустрофобия, а омразата към дядо Мраз – маразъм. Но няма все още дума измислена за страха от представители на местната власт. Кметизъм?! Общинско-съветизъм? Ами за страх си е! Ето  – Ценко Чоков, под домашен арест, тръгва за зъболекар и се оказва… навсякъде. Може дори и у вас!  Още по страшно е в Пловдив. Кметът Тотев обещава на 26 декември публично да „разфасова” две прасета на площада (само за две хайванчета имала пари бедната културна столица на Европа), за да припомни „културните традиции”.  После каза, че няма да коли прасета, а изказването му било „провокация и социален експеримент”. Ясно е, че кметът Тотев стана жертва на коварните вегани. Те ореваха света за тези две прасета, но и аз избягвам да и; се подигравам, защото знам, че като умра, ще дойдат на гроба ми и ще опасат цветята!

За местната власт ми е думата. По всяко време можете да срещнете кметът на Созопол, наметнал кървяща сърна, а за страха от кметицата на Младост няма какво да говорим… И Чикатило не е бил така оковаван и пазен! Дали пък като каза онова за „материала”, Борисов нямаше предвид представителите на местната власт? Защото, съгласете се, най-мекото, с което можем да ги наречем е „социален експеримент”. Да кажеш, че не може да ги избираме –  както шофьорът на автобус 240, известен с мисълта „к`вит се качат, такива возим. Не мога да ги избирам!”. Напротив – избираме ги. При това напълно мажоритарно, както мечтае българското човечество, харесващо Слави Трифонов.

Вероятно се дължи на някакъв национален мазохизъм. Нали твърдят, че някога най-достойните прабългари били пренасяни в жертва на бог Тангра? Може би ги избираме, с подсъзнателната надежда, че Тангра ще си ги прибере.

Днес, принасянето в жертва на Тангра е заменено със сбиване с Бойко Борисов. Поне така се разбира от думи, които Сашо Дончев бил изрекъл – „ако искаш да те забележат, сбий се с някой голям, с Бойко Борисов, например“. Пусто Бойко най-после си намери място и призвание – пробва като главен секретар, после кмет, три пъти пробва като премиер… Оказа се, че е пи ар спаринг-партньор. Всъщност, както много често досега, Сашо Донечв е прав. Сбиването с Борисов носи слава и временна популярност. Публичният живот на много хора и предавания се крепи основно на нашия премиер. Мисля, че вече е спешно наложително Макрон да размени два-три шамара с Борисов. Френският президент, вярно е крехичък и ще му дойде нанагорно, но пък и рейтингът му зловещо е паднал. Не само за французите, но и за цяла Европа  е по-добре да имат бит президент, отколкото Мари льо Пен…

Не е весело, тъжно е с какви глупости се занимаваме преди Коледа, вместо да се радваме, че пуснаха трамваите по Графа и земеделските субсидии. 2.5 млрд лева са стигнали до селскостопанските труженици по различни програми през изминалата година, а ние се опитваме да си спомним как се казва краварката в левият ъгъл на немското масло. Мазохисти сме! Аз също съм налегнат  мазохистични мисли преди Коледа, вместо  да се радвам, защото ще се роди Спасителят на човечеството. Може би, просто човечеството не би трябвало да бъде спасявано. Може би всичко това е грешка?! Ето няколко генерални грешки в навечерието на Коледа, които ме навеждат на мисълта, че човечеството трябва да престане да бъде доминиращия вид на планетата… Не, не е това, че Венета Райкова е най-четения автор за 2018-а в общинската библиотека. Всичко общинско е страшно, както стана ясно вече. По-общи явления са.

Фирмено парти. Дори да сте едноличен търговец, чувствате се длъжен да организирате фирмено парти. Няма значение къде. Според възможностите ви, може и в кафенето на спирката! Сценарият е неизменно пошъл – томбола с подаръци. Бай Иван, портиерът маскиран като дядо Коледа. Избира се служител на годината, който получава плакет, изработен от кофички кисело мляко в час по трудово от детенцето на шефа. Следват няколко смешки с главния счетоводител и безпаметно напиване. На другия ден никой не е не работа, защото дядо Коледа (бай Иван портиерът) не може да си спомни паролата на алармата в офиса.

По-гадно е само Детско фирмено парти.  Наследниците са докарани сополиви и ревящи и ако има някое детенце, което все още не е хванало грип – този въпрос се урежда с детското фирмено парти. Бай Иван не може да се използва два пъти за дядо Коледа (получил е нещо средно между махмурлук и лоботомия) и затова се наема Хо-хо-хо-старец от специализирана фирма. Обикновено това е личност, комбинация между квартален дилър и полу-актьор, който същият ден има още три „участия”. Когато си тръгва с безбожен хонорар, установява се че някой е пребъркал палтата на мамите и татковците. Изглежда е национална особеност, когато някое детенце се затича и падне, майка му да го допребие. Вероятно идва също от прабългарите, които са убивали ранените коне, за да не се мъчат… Звуците от партито са ужасни и дълго ще ви преследват, както споменът за горящия приют за сираци в Тенеси, преследвал Марк Твен до края на живота му. Всичко завършва към 18.00 часа – с леко пиянство на мамите и тежка раздразнителност на децата. На улиците е тъмно, а часът е онова състояние на духа и материята, описано сполучливо от руските класици – „не знаеш чай ли да пиеш, или да се обесиш”.  Това в скоби. Иначе, в края на партито всички имат скоби. Децата – брекети, а майките – скоби на колите, защото никоя не се е сетила да пусне смс за зелена зона, заета лицемерно да се радва на децата на колежките.

Коледно пазаруване. От траките ни е останала вярата, че ще успеем да отнесем нещо от този свят в отвъдния. Златна колесница например. Нещата, които се купуват за коледни подаръци наистина заслужават веднага да бъдат заровени в тракийска могила с надеждата, че Овчаров никога няма да ги изкопае. Безумията, за които харчим последните си пари са широкоспектърни – от сребърна пантера-преспапие до плетена жилетка в телесен цвят от типа „дядо много ще се зарадва”… Мъжете теглят бързи кредити, а за 15% отстъпка жените са готови на бърза свирка, или да вградят сенките им в новостроящ се мол. Улиците са така задръстени от колите на пазаруващите, че някои си продават автомобилите и си купуват други, по-близо до светофара. Сред автоколоните, освен миячи на прозорци, бродят и нотариуси, за да заверяват сделките.

Коледната украса на града.  Общото състояние на градовете е такова, че само може да се подобри. Обиковено на пролет се чудим зимата ли е свършила, или войната, но в навечерието на Коледа всичко е прекрасно. Принципът при украсата е казармения:  шареното е красиво, мокрото е чисто. В този смисъл  улиците са красиви и чисти. По-големите банки и телекомпании подаряват на общината коледни лампички със собственото им лого. И това се приема за благотворителност, вместо да плащат за реклама. След това услужливо-разсеяни общинари държат украсата до 2 юни, когато я салят все пак, за да не падне от сирените за падналите герои. Така банки и мобилни оператори на цената на два кашона лампички внос от Китай се сдобиват с външна реклама за половин година на основните градски улици. А е толкова просто да се украси празнично града: просто трябва да се скрият общинарите за няколко дена и вече е и по-красиво, и празнично.

Пости.  „Намаляваме малко месото последните три дни” не са Коледни пости. От друга страна самите пости са чудесна тема за разговор. Един сръбски монах в Хилендар ме убеждаваше, че и мед не може по Рождество, щото е от животински произход. „Е как, бе брате – казваше – ово го е муа срала!!!”. Смисълът е да се лишавате от удоволствия, за да се пречистите. Така че да скрийте плейстейшъна за 40 дни са повече коледни пости от това да преяждате с безглутенов мъфин от аспарагуси. Няма как да постите с Азис и Биг брадър. Със Слави може – той е постоянна препратка към Апокалипсиса и доказано не доставя удоволствие. Репликите „в евангелието нищо не пише за ракията…” и „секс може, ама ако не свършвате” също са хитруване на дребно. Това не са коледни пости. Първото е  алкохолизъм, а второто – тантризъм.

Коледни картички и спам: ако сте публична личност, или работите в голяма фирма, вероятно ще получите и изпратите за Коледа около 2 кубика екваториална гора под формата на картички. Ако можете, договорете се направо да ви ги пратят под формата на паркет. Единственото хубаво е, че електронната  ви поща  е така затрупана от мейл-картички, че през януари няма да видите нито съобщенията за просрочения бърз кредит, нито традиционните предложения за увеличение на пениса.

Благотворителност:  Смс-ите за Българската Коледа ви приближават до Бога точно толкова, колкото и самолет, летящ на 10 хиляди метра. Ако цяла година не сте правили добро, точно на Коледа ли ще наваксате? Не се насилвайте да галите циганчета сирачета, ако после ще си миете ръцете с белина! И изобщо, ако вярвате, че точно на 24-и през нощта ще се роди Божия син, то наистина трябва генерално да промените живота си. На първо място да престанете да следите хороскопите на Алена. Иисус не е Козирог, може би някакви рога, все пак е имал баща му – Йосиф, но религията като цяло не приема както астрологията, така и предсказанията на Ванга. За правенето на добро не ви трябват религиозни основания. Не е нужно да купувате черен дроб за тарнсплантация, просто раздайте един кашон портокали и банани на бездомници и им дайте по 10 лева да си купят нещо топло за вечеря. Ако имате свобдно място на Коледната трапезата, поканете хора, които нямат къде и с кого да празнуват. Така ще ограничите и ефекта от друг един кошмар:



Коледната вечеря с роднините. Две са мислите, които ще ви помогнат по-лесно да я понесете. Първата е, че всички ще умрем. Втората – има Господ! Той е Вездесъщ и Справедлив и с целия си живот до сега вие сте заслужили точно тези роднини, както и те вас. Дали ястията са седем или девет, повярвайте няма никакво значение. По важното е в 12 часа през нощта да не стреляте и да не крещите през балкона – това не Рамадан. Това е Коледа и нощта трябва да е тиха и свята… Поне тиха, ако може. И приказно. Ето една Коледна приказка:

В тихата и свята нощ, на коледната семейна вечеря, малкото момиченце, разстроено от факта, че е получило за подарък тенджера под налягане и макара за спининг, неусетно напуснало масата и потънало в дълбоката и тъмна гора. И понеже всички Коледни приказки имат щастлив край, никой не забелязал липсата на момиченцото и компанията продължила да се весели необезпокоявано до Ивановден.
 :haha: :sarcastic: :( :( :(
За жалост и това е "България"..

****************** следва нещо от мен********************
И все пак момчета и момичета,
за предстоящите празници ви пожелавам
повече здраве, щастие и много любов у дома!!!!
Както и разбира се - мечтаните модели да влезнат
при вашите колекции, модули и макети!!!
Весели празници на всички!!!
 &bgflag &bgflag &bgflag

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1566 -: 28 Декември 2018, 12:46:18 »
Кадрите за този филм, са взети от други десетина-петнадесет
документални филма, снимани до 1990г. и промъкнали се през
цензурата на партийните натегачи. Сега събрани от автора,
целят да ни покажат (а някои да си спомним) абсурда
на социалистическото управление, за равните и по-равните
хора, на/от комунистическата глупост, която докара България
до днешния и хал. На пръв поглед, проблемите са били същите,
както и сега (при "демократичното" управление), но всъщност
тогавашните проблеми са били една началото и в основата на задълбочаването, на лошото състояние както на икономиката ни,
така и на обществото ни като цяло.
Ще е хубаво младите хора в днешно време,
 които си задават всу пак някои въпроси,
и търсят съответните отговори, да изгледат тези 54 Мин.
Може би ще разберат по-добре, защо в днешно време България обезлюдява и
не може да се пребори  за по-добро и
справедливо заплащане на резултатите от труда си:
https://youtu.be/8_vWUqzoEus
Приятно гледане.
 :hi:

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1567 -: 06 Януари 2019, 11:40:29 »
За строежа на най-голямата (по обем) язовирна стена
в България. Посветен е на хората, български строители
пред 1966-68 години, но някакси звучи актуален и в днешно време.

"Идват само делегации, питат как е, след това по колите и си заминат!"

Впрочем 15-те минути са озвучени и с една от култовите тогава
песни на България - "Жената на моя приятел":
https://youtu.be/4kVTHxu-q-Y
 А в казармите по това време пък предпочитаха "Нашият сигнал" на Емил Димитров.
 bg&flag
И така построиха този язовир - ..."в Диарбекир, с два декара небе!".
 :clapping:

ПП. за младите (ако го изгледат) - в библиотеката "...книги и плочи". Става въпрос за грамофонни плочи - единствените масови звукозаписни носители по това време. Магнетофонните ленти и касети нямаха още такова разспространение!
« Последна редакция: 06 Януари 2019, 11:44:21 от pach »

IKAR

  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 947
  • Рейтинг: 265
  • HO DB,SBB III,IV, HOm Rhatische Bahn V София
Re: България!
« Отговор #1568 -: 07 Януари 2019, 21:14:52 »
Цитат на: pach link=topic=1752.msg88434#msg88434 date=1365683700
С особен  чувство искам да споделя, че от вчера моят фотоархив се увеличи,
с осем снимки плод на случайността. Да си призная, колебаех се дали да ги купя,
но това, че са част от нашата история и все пак е релсов транспорт предреши всичко. &bgflag
Знам че доста хора биха се заинтересували от тях, така че ето ги. :blush2:



Така изглеждаха някои ключови кръстовища в София, през горещините на месец юли, 1974 година.

Впрочем издирването продължава и за чисто наши локомотиви в отминали времена.
Очаквайте продължение ... :spiteful:
Пламене, имаш ли ги снимките в по-добра разделителна способност. Ако им се хванат на трамваите инвентарните номера, това би попълнило доста бели полета. Иначе всички "непознати" трамваи са български, ДТО, произведени в периода 1946-1948-а година, различни партиди.

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1569 -: 08 Януари 2019, 00:35:00 »
Цитат на: IKAR link=topic=1752.msg114051#msg114051 date=1546888492
Пламене, имаш ли ги снимките в по-добра разделителна способност. Ако им се хванат на трамваите инвентарните номера, това би попълнило доста бели полета. Иначе всички "непознати" трамваи са български, ДТО, произведени в периода 1946-1948-а година, различни партиди.

Снимките са в пощенски формат, но са копирани от филм,
така, че резолюцията им е достатъчна да се видят номерата.
И така, както следва:

1. Площад "Възраждане", трамваи "Космонавт"- и срещу
профсъюзния дом на културата и кинотеатър "Г.Димитров",
 сега чалготека "SIN CITI".

инвентарни номера
с предница към фотографа ->N 913 по линия N13
съответно със задницата е N 910 по линия N12.


2. Малко след площад "Възраждане" в посока "женския пазар",
днешното кръстовище на бул. Хр.Ботев и новия бул.Тодор Александров.
Трамваи "Космонавт" и "София-70"(поздрави колега)
и по средата товарен микробус "Жук" (Juk), полско производство.

инвентарни номера
на "Космонавт"-а
(или "Комсомолец"?...че ги бъркам) ->N 715 по линия N12
на "София"-та -> N 777 по линия N18 (тази не я помнех там?)


3. Непосредствена близост до паметника на Васил Левски
в дните когато около него се "въртяха" тролейбуси "Шкода" и трамвай с №№ 3, 4 и 10.
Зад паметника - автобус "ПАЗ", съветско производство.

инвентарни номера
на "София-65"(?)  ->N 842 по линия N4,
на тролейбуса е -> N 312 по линия N1


4. ПРед паметника на Васил Левски отново тролейбус "Шкода" и трамвай
"София-70" (или този с двата "геленка" май беше "София-72"...!? :scratch_ones_head:). На заден план автомобил "Шкода"-1000МВ.

инвентарни номера
на "София-72"(?)  ->N 731  по линия N10
на тролейбуса е -> N 202 по линия N2


5. Петата снимка е на "петицата" - трамвай "Република", по линия №5,
преминава през площад "Македония" на път за кв.Княжево. От страни автомобили
"Волга-M21", "Москвич-408" и автобус "ПАЗ".

инвентарни номера
на "Република"-та -> N 236 по линия N5.


6. Същият трамвай заобикаля Руски паметник по маршрута си към кв.Княжево.
От страни избегнали  ;) катастрофа са автомобили "Волга-М24" и "Варшава".

инвентарни номера
на "Република"-та -> N 230 по линия N5.


7. Мястото  е ясно, но модела на трамвай на мен - не.
Тогава трамвайното трасе минаваше и от двете страни на църква "Света Неделя",
на снимката трамвай се спуска покрай хотел "Балкан" (бъдещ "Шератон").

инвентарни номера
на "ДТО"-то -> N 39 и ремарке N439 по линия N1.


8. Друг  трамвай (отново непознат модел за мен), "хванат" от фотографа малко по-надолу, мястото е точно срещу
настоящия "МакДонардс" между "Халите" и с гръб към джамията.

инвентарни номера
на "ДТО"-то (!?!?) -> N 258 и ремарке N439 по линия N2.


Така изглеждаха някои ключови кръстовища в София,
 през горещините на месеците юли/август, 1974 год.

pach

  • Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 12257
  • Рейтинг: 1308
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: България!
« Отговор #1570 -: 09 Януари 2019, 13:36:39 »
 :yahoo:
Мислех, че е виц...ама и това. (за жалост) е България.


Горката страна...и ние абдалите...
 дадохме милиони за да ни покажат това право в очите!!!!
 :angry: bg&flag

pavlinbg

  • Trade Count: (8)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 735
  • Рейтинг: 265
Re: България!
« Отговор #1571 -: 09 Януари 2019, 13:48:35 »
Цитат на: pach link=topic=1752.msg114070#msg114070 date=1547033799
:yahoo:
Мислех, че е виц...ама и това. (за жалост) е България.
(Image removed from quote.)

Горката страна...и ние абдалите...
 дадохме милиони за да ни покажат това право в очите!!!!
 :angry: bg&flag

Слава Богу това НЕ е официалното лого!
Ето това е
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Eto-go-novoto-logo-na-Plovdiv-2019-Odobryavate-li-go-763478

Filip Andonov

  • Trade Count: (3)
  • Full Member
  • ***
  • Публикации: 138
  • Рейтинг: 62
Re: България!
« Отговор #1572 -: 09 Януари 2019, 14:04:56 »
Пламене, жестоко лого, трябваше да е то. Щеше да е нещо запомнящо се....

jopeto

  • Trade Count: (16)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 1339
  • Рейтинг: 206
Re: България!
« Отговор #1573 -: 09 Януари 2019, 21:22:39 »
Всъщност, в новото лого, показват само глава.   bg&flag
Това е обединителен национален символ.  Мъжественост, плодородие. А, главата занчи и ум! В същото време може и да се разглежда, като символ на отрицание, или некъв си вид бунт, я срещу електронните винетки, я срещу цената на горивото или там каквото ви дойде на ум. Художникът го е измислил, хем хитроумно хем има послание за критиците! Така заявява:
 - На който не му харесва логото, то само му го казва или показва, въпрос на лични възприятия!
 Но не си мислете, че го е измисли българин това. Да смеси коктейл  "Културата и Протеста", "Бунтът и Изкуството", НЕ!
Още, дедо ви Джони Кеш го е измислил!

Нищо не разбирате от хералдика. :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: 09 Януари 2019, 21:28:14 от jopeto »

dred77

  • Trade Count: (2)
  • Sr. Member
  • ****
  • Публикации: 386
  • Рейтинг: 328
Re: България!
« Отговор #1574 -: 09 Януари 2019, 21:54:35 »
 За съжаление на мен, а може би и на други от вас снимките на Pach напомнят за едно спокойно обществено ежедневие и доста усмихнати лица /имаше и нацупени  "другари" естествено, но като че ли бяха малко/. Сега такива клипове ме карат да не се гордея, че съм Българин:
https://www.facebook.com/BulgariaNaSelyanite/videos/893816854020562/?t=37  :( .