Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
mite:
тука сякаш никой не е бил в родната казарма. един оръжеен магазин в прага има повече и по добро от родната армия турено на куп.
за какво да ходят децата? неква куха лейка да им вика "само 30 патрона на година щото нямаме пари" "членове на нато сме от 10+ години ама една м16 нямаме... никой тука не е и помирисвал такова. ето ти един калашник 50та употреба...."
а през останалото време да търкат изтърканите подове в соц бараките.... да ама не.
jopeto:
30 са много, За последно са по два. &bgflag А относно епилацията, няма нужда от салони. БНА-то си го е измислило отдавна с въшкарниците. Обуват те в такова и пуктнат косъм не ти остава по краката. Другото гениално изобретение са кубинките, зимата ти е студено, лятото - топло. Благодарение на армията, родната фармацефтика печели милиони от ламизил, антимикобета и темподобни.
pach:
Ама и двамата се изказахти, сякаш не сте били вярно
в армията. Имате съвсем остаряла информация и разбирания за
нея. Колкото до парите, те винаги не стигат... и не само
в бюджета на армията, ами на цялата държава!
Но пък съвсем скоро, ще регистрираме нов национален
спорт - българско хейтърство, с дисциплини като :
- как ще оправя ..................(попълва се според броя на изпитата ракия), ако мен ме направят .................( попълва се според личния мерак за длъжност). На затрудненилите се, препоръчвам отново да
прочетат класиците и по специално разказа "Избори ли!?-Никога повече!!!" и/или книгата "Бай Ганьо"!!!
- как да не правя нищо за оправяне на живота ми сам и да чакам
другите да ме "оправят" (по избор - дядо Иван, чичо Сам или бай 'бахти мошеника).
- как се (не)гласува на избори, без да вземеш даже кебапче,
с лафове "аз пък няма да им гласувам на тия маскари"!!!
С избор за замяна на "маскари" със съответната
партия - клон на бившето ДС (то "бивши" няма, ама ...).
Тук присъстващите на дискусията за казармата, правят
навярно изключение, така че не ми пука кой ще
се обиди от останалите - става въпрос за нов национален спорт в
индивидуална дисциплина, следователно и до олимпиада може
да го дотикаме!!!
&bgflag &bgflag &bgflag
mite:
Че са стари са стари но кажи какво се е променило?
svetljjjo:
Аз лично смятам че е по добре че няма задължителна казарма.
Като гледам как се бият из училищата не ми се мисли кво ще се случи ако им дадът калашник и два пълнителя с по 30 патрона
да дават наряд по разни обекти както съм бил аз .
Единстевното нещо което ме научи казармата е да стрелям и да карам МТЛБ
и двете естествено абсолютно безполезни в живота.
И друго което човек може да види е до какво падение може да те докарат скуката и оттекчението визирам отношенията стари кучета и новобранци ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия