Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
CaLLlo:
На снимка 5 е като на снимка 7 - 14.хх, а не 16.хх!
mgirginov:
:ok: Корегирано
XRISTO:
Някакво особено чувство изпитах, гледайки снимките от 24-25.7.1969.Като се има впредвид, че съм роден на 26.7.1969...
После се сетих и как като хлапе си ходехме често на село с влака. Моята майка все ми се караше, че отварям прозореца и се облягам на него на всяка гара.Вечно се цапах със сажди.След пътуването до село винаги ме пращаше в банята. ;D
А на завой се виждаше локомотива и пушека, който излизаше от комина.Е-е-ех, какви времена бяха...имал съм много щастливо и безгрижно детство. ::)
CaLLlo:
Ето че изпадат незвестни за света снимки от някъде на наши локомотиви, стига някой фотограф да изтръска малко архивите си като брашнен чувал ... и все нещо изпада.
Тоя автор го намирам най-вече по немски сайтове, а иначе името му ми звучи унгарско, снимал е и по други балкански страни Югославия и т.н.
pach:
Сега вече като не се налага да ползвам услугите на Марио, за които му благодаря :hi:, ще кача и останалите снимки от тези автори.Всичко е на БДЖ от техни пътувания у нас. :dance1:
Има още пара, само трябва и малко търпение!!! :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия