Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
bdz43r:
--- Цитат на: niki link=topic=1752.msg62218#msg62218 date=1308894776 ---Ихаааа, това с колелата организирано ли е? /красотите не се коментират- ясно е :good: :drinks: :drinks:
--- Край на цитат ---
http://kriva.org/bg/Перпендикулярна_Вселена_2011
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg62219#msg62219 date=1308896596 ---Е те такъв "ферибот" не очаквах да видя!!!
Разкажи повече за него ...пък и за криуза в Източните Родопи, също(макар и накратко).
--- Край на цитат ---
"Ферибота" (моторен понтон) прекарва велосипедите през яз. Кърджали, а хората отделно с лодка. Мисля че направи общо 4 курса, за да превози всичките над 100 човека с велосипеди. За тези, които чакат да се качат имаше айрян и бира. Накратко - 5 дни, 4 нощувки под небето, осигурен транспорт за багажа между лагерите, перфектна организация, интересни изненади, голямо физическо натоварване по "Родопско равно", уникални тайни пътечки, открити неизвестно как и голям кеф в един съвсем различен свят. Общо взето се върти около велосипедирането, но е много повече от това. А... и опустошихме всички видове селски магазини и кръчми.
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg62219#msg62219 date=1308896596 ---Тук птицата каква беше ? (или е прашинка на обектива...)
--- Край на цитат ---
Не е прашинка, но птицата даже не я видях тогава.
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg62219#msg62219 date=1308896596 ---?????? (кое е калето)....
--- Край на цитат ---
Устра.
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg62219#msg62219 date=1308896596 ---Това май ще го ползвам за моя макет (с твое разрешение надявам се).
--- Край на цитат ---
Ама разбира се!
pach:
Мдааа, тъкмо щях да питам само подготвени хора или може и по-обикновенни.
Ама това с "Родопското равно" и твойте думи ме отказаха.
Стар съм вече за тези неща :scratch_ones_head:, на велосипед от 10 години не съм се качвал
(изключая тази пролет два /три пъти), бих се пробвал ама едва ли бих издържал :blush2: , обаче страшно ми харесва... :yahoo:
Много и хубави снимки - благодарско!!!
:hi: :hi: :hi:
bdz43r:
Неподготвен "по-обикновен" човек, за който карането на велосипед се изчерпва с близкия парк би издъхнал още около средата на първия ден.
Неслучайно участието в първите 4 издания на мероприятието беше възможно само с покана след препоръка от някой участвал по-рано. Тази година за пръв път беше обявен открит достъп, но всеки нов участник минава през сериозна цедка.
Tramway:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=1752.msg62240#msg62240 date=1308909976 ---........За тези, които чакат да се качат имаше айрян и бира......
--- Край на цитат ---
А който пие само Фанта портокал сигурно е колабирал от жажда и са викали линейка да му я преливат венозно.
--- Цитат на: bdz43r link=topic=1752.msg62240#msg62240 date=1308909976 ---.....А... и опустошихме всички видове селски магазини и кръчми.
--- Край на цитат ---
Дано в селските магазини освен гвоздеи, хляб, мотики, галоши, вафли, АМВ, гроздова и блажна боя да са е намерило някое и друго шише фантичка, макар и с минал годен срок...
bdz43r:
Имаше фанта, но най-често я подминавах, защото имаше и истинска лимонада.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия