Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

България!

<< < (109/351) > >>

pach:

--- Цитат на: IKAR link=topic=1752.msg64822#msg64822 date=1315553853 ---http://www.ltek.strefa.pl/galeria/thumbnails.php?album=593

--- Край на цитат ---

:clapping: :clapping: :clapping: :hi: :yahoo:

pach:
От линка дето Икар го е дал:

Нямаше диско, нямаше реге...
нямаше хотел Родина, а пощенския клон (1606) се строи тъкмо...годината е 1975.
(Пл.Руски паметник с поглед на запад)

Tramway:
Разби ми сърцето с таз снимка!
Колко съм ги карал тез Републики...... Страхотни машини бяха!!!

KRAKOMOBILA:
Мене ме изкефи 139 - като чисто нов е.

Tramway:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1752.msg64826#msg64826 date=1315555391 ---Мене ме изкефи 139 - като чисто нов е.

--- Край на цитат ---
А на мен 139 ми извиква все гадни спомени.
Линия 13, 1979г - последна кола за депо. На Възраждане стрелка са обръща под вагона, 3-та и 4-та талига поемат към пл. Македония и мотрисата са разчеква, 3-та талига къса централния лагер. До 4ч сутринта аварийната група намества вагона. Беше кучи студ, замръзнах и 2 седмици лежах с температура.
Линия 10, 1980г - на Стамболийски между Одрин и Д. Петков две циганчета насилствено отварят 5-та врата, едното скача и го прегазва кола, другото го повлича трамвая. И двете оживяват, но аз цяла нощ до сутринта писах кофи с мастило.
Депо Кр. поляна, 1980г - изкарвам 139 за линия и още в депото са запалват силови кабели. Контролерът е почти овъглен. Мотрисата предния ден е излязла от подемен ремонт.
Линия 4, 1982г - преди Ситняково посока Г. Милев контролерът блокира на тягова позиция и мотрисата остава без управление и без спирачки. Добре че са случи при изкачване а не при спускане.
И още много инциденти с тоз вагон в ръцете на други ватмани. Като че ли беше урочасан. Даже и краят му беше много зрелищен - изпуснат от Люлин са обръща и разлита на части на кривата между бул. П. Дертлиев и бул. П Владигеров.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия