Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

полезни савети за на4инае6ти като самия мен

<< < (2/5) > >>

Преслав Милков:
Здравеите ето и вагоните ми не са много хубави но имам и добри вагони . :good: :) :) :)

Преслав Милков:

--- Цитат на: Преслав Милков link=topic=1756.msg26509#msg26509 date=1247382799 ---Здравеите ето и вагоните ми не са много хубави но имам и добри вагони . :good: :) :) :)

--- Край на цитат ---

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36465&AlbumId=132346 не6то непуска линка !!! :pardon:

Gervasii:
многи уаки от кадя ги взе

Преслав Милков:
радвам се 4е ти харесват ами патни4еските вагони са 3 на ОББ един 1 класа и 2 втора от стартов сета пико заедно с elektrolok taurus 1016
038-0 OBB
цистерната на ПИКО VTG си я взех от малкия цум от ( bai tihomir4o )  :pleasantry:
контеинеровоза пак на ПИКО с контеинер на H.F.WIEBE (пак от там )
абе по4ти вси4ко ми е от там освен локомотива на SNCF koito e na MEHANO заедно с три вагона в този стартов сет на механо ми дадоха и
кран, баластра ,кама4ета и два тунела  ;D ;D ;D но ка4еството на вагоните кам този стартов сет е ужасно както и на лока после си взех дуселов локомотиж на ОББ HERKULES Rh 2016 след тожа си жзех един 4ерен локомотив които дори не знам какъв е ако някои мойе да ми кайе 6те му бада мн благодарен има го на снимка по горе в bgphoto.net и отделно сам си взимал някакви вагон4ета две двуосни и един путни4ески 4 осен от хиби свят и др което имам е една гара на ПИКО burgstein ,прелез ,депо и перон.Имам доста релси 5 стрелки мн прави и завои поради покупката на 2 страртови сета и отделно сам си закупувал та ве4е сам се запатил кам направата на макет доиде и моето време ;D ;D ;D до сега гледах и се кефих на ва6ите макети и се питах дали това е вазможно а сега и аз посабрах опит от из4етеното в този форум и ве4е ие 4уствам готов да запо4на

Донякаде раз4итам и на ва6ата помо6т благодаря ви и поздрави !!!!  :drinks: :good: :drinks: ;D ;D ;D

Der Hetzer:
Успех с направата на макета и да сложи6 снимки когато го направи6  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия