Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Мариан и Свилен Борисови...
Vlado:
Нещо обърках в писането и стана мазало... :)
Давайте снимки и от новия макет и от него ще кача. Нищо че е в процес на разработка.
NoHaB:
--- Цитат на: Vlado link=topic=176.msg1032#msg1032 date=1199651422 ---Нещо обърках в писането и стана мазало... :)
Давайте снимки и от новия макет и от него ще кача. Нищо че е в процес на разработка.
--- Край на цитат ---
Ми то това са снимки на новия макет...
Vlado:
Ау-у-у, нещо съм пропуснал изглежда! Ако снимките в бгфото са от новия ви макет, аз с най-голямо удоволствие ще кача част от тях в "Проекти"! Надявам се нямате против? :)
NoHaB:
--- Цитат на: Vlado link=topic=176.msg1034#msg1034 date=1199651689 ---Ау-у-у, нещо съм пропуснал изглежда! Ако снимките в бгфото са от новия ви макет, аз с най-голямо удоволствие ще кача част от тях в "Проекти"! Надявам се нямате против? :)
--- Край на цитат ---
Ни най-малко... :D ;) :D
Vlado:
Готово! За съжаление обаче доста от снимките бяха твърде малки като размер и не вървеше да ги слагам тук, но ако ги направите в подходящ (като останалите, които сложих), веднага ще получат подобаващото им се място в галерията ви.
:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия