Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Мариан и Свилен Борисови...

<< < (34/42) > >>

Adrian:

да - огледалото бърка много окото !

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=176.msg60355#msg60355 date=1306403739 ---

да - огледалото бърка много окото !

--- Край на цитат ---
Ааа,супер си е!Това е мое въведение от както направих макета в Z.
На мен си ми харесва,така на снимки лъже,ама като си играеш с макета си е добре ;D

Жоро:

--- Цитат на: eurostar link=topic=176.msg60343#msg60343 date=1306397595 ---Мене огледалото малко ме смущава, но всичко останало ми харесва. Направено е с необходимите знания и много мерак. Ако въобще трябва да се слага фон, то тапетът е за предпочитане (лично мнение).
--- Край на цитат ---

Абсолютно си прав. Фототапетът дава дълбочина, огледалото лъже и ако се гледа от ниско, се вижда собственото отражение. Има и ред други недостатъци.
Огледала се слагат по изложения и панаири, за да може посетителят да вижда артикулите отвсякъде. За макети ,като нашите, ми се струва крайно неудачно, но....въпрос на вкус :pardon:

ritchie:
Въпреки,  че  промените  по  макета  в  рамките  на  14 мес. ,  
между  последните  ми  две  посещения,  са  толкова  много,  
че  ми  е  трудно  дори  да  ги  изброя  без  помоща  на  титуляра,
не  мога  да   не  посоча  едно,  може  би  най-очевидното  и  интересно:

преди:

и  сега:

Входовете  на  тунелите  вече  са  обединени  в  един,  след  който  веднага
следва  левия  завой.
Преди,  като  че  ли  беше  по-красиво,  но  сега  определено  е  по-функционално.
Но  може  би  догодина  ще  е  в  съмсем  друг  вид.  Кой  знае !?!

Vlado:
Старото като че ли е по-удачно, защото това на практика са два тунела с две отделни тръби. Но, разбира се, проектантът и строителят знаят най-добре. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия