Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Мариан и Свилен Борисови...

<< < (10/42) > >>

GG1:
Чудесен е! :)

toniemi:

--- Цитат на: NoHaB link=topic=176.msg4327#msg4327 date=1209546358 ---
--- Цитат на: ritchie link=topic=176.msg4325#msg4325 date=1209544251 ---За  тунелите  горе-долу  ми  стана  ясно.
Обаче  ако  реша  да  сложа  вътре  осветление
(по  тавана  с  крушки) за  по-голям  ефект,
 тогава  ще  трябва  да се  помисли  и   за  вътрешното  му  офромление.
Каква  всъщност  е  досегашната  практика  в  това
направление ?

--- Край на цитат ---
Незнам но мисля че това е ненужно ( никой няма да се завира във макета да гледа дали свети тунела ) пък и плюс това аз по пътя от Плевен до София не видях нито един осветен тунел ,а те са доста ...

--- Край на цитат ---
Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.

Maktub:

--- Цитат на: toniemi link=topic=176.msg4863#msg4863 date=1210443011 ---

--- Край на цитат ---
Незнам но мисля че това е ненужно ( никой няма да се завира във макета да гледа дали свети тунела ) пък и плюс това аз по пътя от Плевен до София не видях нито един осветен тунел ,а те са доста ...
[/quote]Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.
[/quote]

Яяяяяя глей ти! Да не е бил осветен заради този дядка, за да го снимат хубаво?...

toniemi:

--- Цитат на: Maktub link=topic=176.msg4897#msg4897 date=1210471927 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=176.msg4863#msg4863 date=1210443011 ---

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---
Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.
[/quote]

Яяяяяя глей ти! Да не е бил осветен заради този дядка, за два г снимат хубаво?...
[/quote] ;D ;D ;D

Vlado:
Най-сетне сложих снимките в "Проекти"...
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия