Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Мариан и Свилен Борисови...
GG1:
Чудесен е! :)
toniemi:
--- Цитат на: NoHaB link=topic=176.msg4327#msg4327 date=1209546358 ---
--- Цитат на: ritchie link=topic=176.msg4325#msg4325 date=1209544251 ---За тунелите горе-долу ми стана ясно.
Обаче ако реша да сложа вътре осветление
(по тавана с крушки) за по-голям ефект,
тогава ще трябва да се помисли и за вътрешното му офромление.
Каква всъщност е досегашната практика в това
направление ?
--- Край на цитат ---
Незнам но мисля че това е ненужно ( никой няма да се завира във макета да гледа дали свети тунела ) пък и плюс това аз по пътя от Плевен до София не видях нито един осветен тунел ,а те са доста ...
--- Край на цитат ---
Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.
Maktub:
--- Цитат на: toniemi link=topic=176.msg4863#msg4863 date=1210443011 ---
--- Край на цитат ---
Незнам но мисля че това е ненужно ( никой няма да се завира във макета да гледа дали свети тунела ) пък и плюс това аз по пътя от Плевен до София не видях нито един осветен тунел ,а те са доста ...
[/quote]Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.
[/quote]
Яяяяяя глей ти! Да не е бил осветен заради този дядка, за да го снимат хубаво?...
toniemi:
--- Цитат на: Maktub link=topic=176.msg4897#msg4897 date=1210471927 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=176.msg4863#msg4863 date=1210443011 ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Наскоро гледах един биографичен филм за един дядка,учен,сниман 80те години.Там в част от филма,пътуваха с влак някъде из България.Минаваше влака през един ОСВЕТЕН тунел.Светлините бяха на нивото на прозорците,горния ръб.Не зная това нормално ли е било за тунелите тогава или изключение,поради някакъв ремонт.
[/quote]
Яяяяяя глей ти! Да не е бил осветен заради този дядка, за два г снимат хубаво?...
[/quote] ;D ;D ;D
Vlado:
Най-сетне сложих снимките в "Проекти"...
:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия