Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Фото екскурзия, набързо (Старо Оряхово и др.)
zazo:
Тано, срутената магазия си личи, човек може да си я представи къде и каква е била, но няма и следа от кран. Само от Старо Оряхово ли е филма щото ако има от Долни Чифлик и т.н. ще ми е интересно.
TANO:
Да, само от Старо Оряхово. За пускане на филма вие сте по спецове от мене. На някоя сбирка мога да донеса диска, пък какво ще го правите - ваша работа. :hi:
pach:
--- Цитат на: TANO link=topic=1761.msg26598#msg26598 date=1247637761 ---Да, само от Старо Оряхово. За пускане на филма вие сте по спецове от мене. На някоя сбирка мога да донеса диска, пък какво ще го правите - ваша работа. :hi:
--- Край на цитат ---
На следващата сбирка ще те видим ли? :hi:
Ако донесеш и диска , ще видя какво мога да направя! :spiteful:
(дано да няма една персона на него , че стааава много комплицирано...)
А нещо друго нямаш ли в "тайните" архиви? :pleasantry:
;D ;D ;D
Adrian:
Паце , с тия твои цитати снимките ги гледаме по някоплко пъти , а пръста ми се умори да скролва страницата :angry:
pach:
Нали не очакваш да описвам от 45 снимки за коя точно говоря (оная с трувичката до втора лява стрелка , преди англичанката, та на нея третият вагон , отзад на пред , ама не кафявия на преден план , ами сивиият отзад , дето едваааам се вижда...и т.н.)... :pleasantry:
Адри и на мен ми се уморяват очите от "Ъп"-нати теми , ама няма да ти се сърдя! :hi:
;D ;D ;D
Казах си... и ми олекна! :pleasantry:
:hi: ;D :give_rose: :give_heart: :give_heart: :give_heart: :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия