Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"Обект А" или проект за жп линия Долно Езерово-Долен чифлик

<< < (3/13) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: 760mm link=topic=1764.msg36721#msg36721 date=1266846928 ---Имаш ли снимки от Червен Бряг - Оряхово? Ако не, искаш ли да отидем заедно да снимаме? Аз имам филмче линията Пазарджик-Варвара. Филмчето е съставено от отделни снимки, правени на всеки 100 метра - ефекта е все едно много бързо летиш над извадената вече линия по трасето и. Може да го кача някъде.

--- Край на цитат ---
Ти това филмче на някои хора си го обещал много отдавна - ама още не са го видяли.  :dirol:

760mm:
В момента се готви :)

760mm:
Наиситна е била невероятна Рилската дековилка!

KRAKOMOBILA:
Мда така е - жалко, че я няма вече. :(

Vlado:
Почивката на морето вече, уви, приключи като за моя радост, освен постоянното пържене на слънце и топене в морето и не без желанието на половинката ми - Силвия, успяхме да пообиколим, а аз да заснема още обекти по трасето на проекта Долно Езерово - Долен чифлик. Посетените места бяха при селата Каменар, Черно море и Кошарица, както и при квартал Лозово на град Бургас. Според видяното мога да заключа, че се е строяло по цялото трасе с посока Бургас-Кошарица и отделно и независимо тунелът при Кошарица.
Снимки (от 60 до 125): http://vkolev.snimka.bg/travel/dolno-ezerovo-dolen-chiflik.399040.19794227.big
За съжаление валялият около 17 юли обилен дъжд във Варненско не ни позволи да отидем и до втория тунел по трасето, намиращ се близо до село Юнец, но здраве да е, другата година и тунелът и северният портал на Големият тунел ще бъдат "завладени"...  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия