Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Обект А" или проект за жп линия Долно Езерово-Долен чифлик
Vlado:
--- Цитат на: 760mm link=topic=1764.msg48250#msg48250 date=1288693102 ---Ееее, най-сетне! Страхотно! Знаете ли кое е следващото? Да се види дали са свързани! И да се достигне до най-вътрешната точка на двата, ако не са. Трябва група от поне 2-ма души с рибарски ботуши и карбидка.
--- Край на цитат ---
Някой ден и това ще стане. Но със задължителен член на групата поне един опитен пещерняк, че знаете ли колко е страшно като навлезеш по-навътре в тунела - един студ, мъртвешка тъмнина в страни от фенерите, нарастващ брой прехвърчащи прилепи, влага и най-вече неясноти какво ни чака навътре.
Но пък си е тръпка да си първия... ;)
760mm:
Аз имам много луди приятели; членове на клуб Искар.
Vlado:
Колеги, във връзка с една моя идея събирам каквито и да било материали за този нереализиран жп проект. Под материали разбирайте всичко, което би било полезно като информация, например снимки, статии, чуто от някой, архивни документи свързани с темата и изобщо всичко, което касае този проект. Ако ще е от полза за насочване към проблематиката, да уточня, че проектът е бил военен (виж заглавието на тази тема), строго секретен и нищо няма по обикновените архиви. Във военния не съм ходил и не знам там какво бих открил.
Предварително благодаря на всички отзовали се! :good:
Жоро:
--- Цитат ---проектът е бил военен ... строго секретен
--- Край на цитат ---
Лелеее Владе, ако те надуши ВКР-то, каква ще я къдрим без теб :scratch_ones_head: :swoon:
Vlado:
;) Тихо! Под прикритие съм! :blind:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия