Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Обект А" или проект за жп линия Долно Езерово-Долен чифлик
Vlado:
Меракът е чисто приключенски! Както казах и на моята приятелка докато обикаляхме т. нар. бурени покрай Черноморието - чувствах се като Колумб откривателят, което е достатъчен стимул за мен да продължавам да се интересувам от подобни прашасали проекти и да пътешествам. А какво по-хубаво от това да вършиш нещо, което ти харесва! И те така... :)
pach:
:ok: :good: ;D ;D ;D
760mm:
Владо, напълно споделям усета ти за приключения и открития. Аз съм ходил до тунела, също с приятелката си, на която също така обяснявах защо това е забавно :yahoo:
Vlado:
760мм, както виждаш съм обиколил всички изоставени обекти из милата ни родина. Впечатленията са "изляти" в тези снимки - колкото интересни като инфо, толкова и тъжни заради своя вече архивен характер. Защото освен в архивите тези обекти надали някога ще видят завършване и експлоатация. Уви...
760mm:
Имаш ли снимки от Червен Бряг - Оряхово? Ако не, искаш ли да отидем заедно да снимаме? Аз имам филмче линията Пазарджик-Варвара. Филмчето е съставено от отделни снимки, правени на всеки 100 метра - ефекта е все едно много бързо летиш над извадената вече линия по трасето и. Може да го кача някъде.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия