Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да бъде Н0 или да не бъде Н0 (а N) - това е въпросът...
Adrian:
Абе Сашето го формулира най-правилно - вътрешно чувство е тва в кой мащаб да се твори .
Е , после неизбежно идва денят , в който рабираш ,че мащабът е HO :sarcastic:
CaLLlo:
Не подлъгвайте момчето с това ТТ!
ТТ-то е много готинко, стои много добре, само дето феновете му са 3 пъти по-малко от N-аджиите и се е разпространило главно в бвшия соц, а уж казват "английски" мащаб било, трънки, много хобисти назапад не са го чували!
И предвид малкото клиенти и предлагането също остава малко - много неща като модели просто ги няма и няма скоро да ги има, други - никога, което вече определя мащаба като истинска пръчка, не че и аз не съм натрупал достатъчно! :spiteful:
Ето и примери, основни Einheits локомотиви в DRG - кой ги прави и кой не:
BR 01 - DRG - има 1-2
BR 44 - DRG - няма ТТ
Wurtt. C - Ep. 1, 2, 3 - няма ТТ
BR 015 - DR - DR-ска серия уж, добре че е Beckmann
Der Hetzer:
Не е и само до парните локомотиви, човека се е ориентирал към Швейцарските железници като администрация, а там в НО изборът е най-голям, в N се намират тук таме някои неща, докато в ТТ я намери 2-3 швейцарски вагона, я не...
Стига да имаш място - недей да се колебаеш дори за миг - НО е твоят мащаб!
Разгледай сайтовете на основните производители и ще се увериш в правотата ми
pach:
Мда , Любо е прав - човека се е ориентирал към Швейцария , така че - мащаба е един...и той е НО!
А принципно , мащаб ТТ никак не е за подценяване...това ,че някой не се интересуват от него, не значи, че не се развива (темповете са по-малки все пак...), щото западняците не знаят често и кой им е президент, та камо ли мащаб ТТ.А ако са чували нещо за ТТ, те често допускат , да твърдят че е английски мащаб (нещо което доста време бе набивано в главите ни от комунистите и то тук на изток) , пък всеки просветен знае ,че този мащаб всъщност е чисто американски!Ама това не е най-важното... :no:
Моделизма не е само основни локомотиви, а много повече...това ,че някой харесват "сешуарите" на колела :lol: - ICE , Desyro и т.н. определено показва ,че в моделизма има различни виждания по-въпроса...
Инак за моделите , то и в N този локомотив - Wurtt. C - Ep. 1, е маааалко проблематичен ( :yahoo:----- :hi: :good: в събота се поизясни малко, та Марио :yahoo: явно не е спал - дори на телефона ми се е записал :haha: :haha: :haha:),
но това да е само...
Роко тази година пускат BR-44 в "средният" от най-масовите мащаби (едва ли не), пък ето, че стъпват стабилно(явно кризата ги накара да се обърнат към подценяваният мащаб) и в ТТ - вече има една нова машина - BR120.
Източният пазар е все още като дивият запад - гладен за модели и тепърва развиващ се, тоест ТТ-то като доста добре застъпен мащаб в най-малкото шест (или единадесет общо) страни от Европа, си е бъдещ пазар който тъпърва ще покаже какво може :spiteful:.
Пък то швейцарски железници има и градински,така че...сам избираш и ти си решаваш!
;D ;D ;D
mgirginov:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1769.msg26833#msg26833 date=1248081427 ---
Wurtt. C - Ep. 1, 2, 3 - няма ТТ
--- Край на цитат ---
Слава Богу..., че както казва Пламски :"Инак за моделите , то и в N този локомотив - Wurtt. C - Ep. 1, е маааалко проблематичен ( ----- в събота се поизясни малко, та Марио явно не е спал - дори на телефона ми се е записал ),"
Между другото, звънях ти да проверя дали не си изгонен :haha: :lol: :lol: :lol:
Саше, пуска го Хобитрейн тази година :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия