Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да бъде Н0 или да не бъде Н0 (а N) - това е въпросът...

<< < (5/7) > >>

IKAR:
Със швейцарска администрация. ROCO има доста неща, Fleischmann също, виждал съм Rivarosi швейцарски прототипи, но като цяло BEMO е хем с най-голям асортимент, хем с най-висока степен на детайлизация. То в същност HOm си е HO, но за по-тясно междурелсие. Едното с другото съвсем спокойно може да се комбинира в рамките на един макет.

Der Hetzer:
Piko:

Brawa:

Tillig:

Sachsenmodelle:

Lima:

Liliput:

Acme:

HAG:

Trix:

Jouef:

...всички от изброените предлагат Швейцарски модели, и събран асортимента в НО от всички тези производители е в пъти по-голям от този в HOm

IKAR:
Недей кара човека да си купува Liliput, понеже целият форум пропищя от тотално окепазеното задвижване и електронни компоненти, предлагани през последните години от тази фирма....Зависи и какви са предпочитанията - по-голяма детайлизация, по-качествено задвижване или здравина - никъде няма всичките тия добрини на едно място....Например на Пико товарните вагони са перфектни, но пътническите....олеле мале.....На Брава моделите са перфектни за да си ги гледа човек на витрината, но задвижващата система с малки изключения е безобразна.....

Der Hetzer:
Все пак Liliput правят някои съвсем не лоши вагони, а колкото до товарните на Пико - нямам никакви забележки към двуосните контейнеровози, при все че се водят "Хоби" серия

Vasilews:
 ;D Току-що ме накарахте да избера... да инвестирам в Н0 поради най-големия избор на швейцарски влакове! Относно зъбчатите железници, знам че са известни (и ме кефят) но не се интересувам от тях в моделен план...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия