Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
RailwayPassion в facebook
Maktub:
Както знаете, във Фейсбук имаме група "Railway Passion", чиято цел най-общо е популяризиране на хобито. Поех от Иво и Лъчо ангажимента да се занимавам с това.
Някой има ли нещо против ако използвам част от снимките от наши срещи, линкове, снимки от макети и прочее, които са качени или ще бъдат качвани занапред тук, във форума? Естествено, няма възможност да са много по брой, като мога да подбирам такива, на които няма да се виждат лица. Идеята е в тази група във Фейсбук да има интересни неща, и то не само чуждестранни, които биха привлекли хора към нашето занимание, да покажат, че хобито ни е живо и в България.
mgirginov:
--- Цитат на: Maktub link=topic=1771.msg40171#msg40171 date=1272084636 ---Както знаете, във Фейсбук имаме група "Railway Passion", чиято цел най-общо е популяризиране на хобито. Поех от Иво и Лъчо ангажимента да се занимавам с това.
Някой има ли нещо против ако използвам част от снимките от наши срещи, линкове, снимки от макети и прочее, които са качени или ще бъдат качвани занапред тук, във форума? Естествено, няма възможност да са много по брой, като мога да подбирам такива, на които няма да се виждат лица. Идеята е в тази група във Фейсбук да има интересни неща, и то не само чуждестранни, които биха привлекли хора към нашето занимание, да покажат, че хобито ни е живо и в България.
--- Край на цитат ---
:good:
Жоро:
И аз на твое място първо бих попитал. Въпреки,че след като вече са побликувани тук и нямат подпис на автора, би трябвало да няма проблем с поставянето им на други места. Поне така мисля, може и да греша. :buba:
А иначе съм "ЗА"! :yes:
pavel75:
Не че има много мой снимки, но за тях имаш пълното съгласие да ги ползваш.
TheJackal:
Твърдо за! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия