Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

RailwayPassion в facebook

<< < (8/14) > >>

CaLLlo:
Филипе, правиш показнО в момента и демонстрираш как трябва да бъдат правени нещата, за да е съвсем като в белите страни. Трудно, бавно и мъчително, но постепенно ще трябва да се превърнем в бяла държава, просто няма как. Верно е, че има плюсове и минуси от това, но нямаме избор и връщане назад просто няма. На мен още ми държат влага две издънки от форума пред Фриц Остертун, за които нямам вина, но така или иначе той остана много огорчен и в голяма степен ни отписа. Опитах се да спася положението тогава, писма писах, но ударих на камък и в крайна сметка нещата не станаха както трябваше, а беше много-много лесно всичко да бъде наред. Уви, не се получи!

Можеш да употребиш всека моя снимка, за която сам прецениш че е подходяща за Фейсбук, със или без "подпис" на нея, още повече че на самия подпис пише и името на форума, един вид тя е и от негово име.

Поздрави!

Maktub:
И аз съм на мнение, че публикувани веднъж тук, така или иначе всеки приходящ може да ги види, но в случая става въпрос за това, че нещата опират не само до авторството на снимките, а и до това, че в някои от тях се виждат и хората, а някой може да не иска да се афишира конкретно във Фейсбука. Освен това, могат (и е добре) да се представят снимки от лични макети, именно за да видят потенциалните "външни" посетители на страницата във Фейсбук, че в България има хора, които не просто се занимават активно, но и правят страхотни неща, а това също може да не е по вкуса на всекиго. ОК, ще изчакам още няколко мнения и ще раздвижа страницата там. И разбира се, хората, котио имат регистрация във Фейсбук също могат да участват с по някой коментар или линк, за да не става "монолог" :)

Adrian:

няма проблем да ползваш и мои снимки ;)

покани ги и тези колеги :

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=331728191998

toniemi:
Няма проблем и за мойте
http://toniemi2.snimka.bg/?user,albums

TANO:
Привет,
Взимай и от мойте

Навигация

[0] Списък на темите