Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

RailwayPassion в facebook

<< < (13/14) > >>

widowmaker:
Off-Topic:Гледам, че Владо ми е завъртял един минус заради поста със социалния к*н*ф.

@ Владо:
Извинявам се, г-н фелдфебел, повече така няма да правя!
Тържествено обещавам!
Владо, можеш да ми туриш колкото си искаш минуси още, на мен поне не ми пречат.
Този форум отдавна се е превърнал в едно съвсем безполезно пространство,
в което от година насам се бистрят вариации (разбирай различни мащаби) примерно на тема БДЖ 07.
Ами бистрете си го, аз (ако не си забелязал) отдавна съм спрял да поствам каквото и да било на тема жп моделизъм,
щото такъв тук отдавна няма (а, да, извинявам се, има едно изключение - БДЖ 07 във всички възможни мащаби).
Благодаря за отделеното за четене време!Постът не е по темата! Администрацията вече веднъж Ви помоли да спазвате добрият тон!

anubis:
Само за това се пише, защото освен него, Деди джи и Стефанов никой друг не създава модели към настоящия момент  :hi: :hi: :hi: И Професора щеше да прави най-достоверния седмак, ама...

Mixy:

--- Цитат на: anubis link=topic=4370.msg90738#msg90738 date=1377627327 ---И Професора щеше да прави най-достоверния седмак, ама...

--- Край на цитат ---

Професорът ще го направи - въпрос на време.

По темата - наистина не разбирам с какво този пост и групата на RailwayPassion във Facebook породи толкова много флейм. Който иска, влиза във фейса, присъединява се към групата и участва с гледане, коментиране, снимки и т.н. Който не иска, съответно не го прави. Има хиляди групи и страници за всеки вид моделизъм, а пък и всеки може да си направи негова си група или страница за конкретен модел, макет или каквото друго си поиска и да покани и други в нея, включително и от този форум. Относно самия Facebook - има и плюсове, има и минуси, но това си е за отделна тема. Засега, това е най-популярната социална платформа в Интернет, а дали ще остане такава, само бъдещето ще покаже...

:hi:

pach:
Off-Topic:Флейма се появи именно защото тук нищо не се случва,  както някой вече отбеляза.
 Дани го е написал ясно и това  също е причина да се мигрира към фейсбук платформата.
Само че нов бардак не се прави с нови кревати...
А колегите като anubis ( :hi:) да се замислят защо и той смята като тях,
че нищо не се прави въобще...може би нищо не се показва просто тук,
но причините за това не са предмет на тази тема.

Милене, като цъкна на "групата" ми иска регистрация, а аз (и много други)
не желая да правя такава, най-малкото защото имам вече над 250 регистрации
и почват да ми стават твърде множко.
Въпреки това имам доста приятели във фейс-а  и доста страници които се виждат и без регистрация
 (доста добри снимки се появяват и там), та искам да попитам отново:

Значи ли това, че въпросната страница не е за свободен достъп?
Вече попитах един път и линк потърсих - но тук никой не отговаря - може би щото са велики........
После що не се пишело и публикувало тук. Някои хора все още не са разбрали явно!!!
 :hi:

Vlado:
За да не се спекулира повече относно създаването на групата на railwaypassion във facebook, моля, вижте темата по-долу, пък всеки нека си направи изводите сам за себе си. Даже ми се струва за по-правилно тази и другата тема да бъдат обединени, като касаещи един и същи въпрос, а и да не се забравя кой какво е писал и кога.

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1771.msg26875.html#msg26875

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия