ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Среща за юли 2009г.-ключ към...

<< < (16/17) > >>

mgirginov:

--- Цитат на: pach link=topic=1773.msg27486#msg27486 date=1249999003 ---
--- Цитат на: mgirginov link=topic=1773.msg27484#msg27484 date=1249997193 --- :thank_you: :drinks:
Пламски, щом снимаш - значи ти харесват моделите, а щом ти харесват - значи си готов за епохата, а щом си готов - значи е време да сменяш и мащаба! Айде, добре дошъл! :pleasantry: :drinks:

--- Край на цитат ---

Това дори на шега не си го и помисляй - достатъчно мъчно ми е в ТТ , та да се смалявам още!
 :beee: :on_the_quiet: :beee: :on_the_quiet: :haha: :haha: :haha:

Аз тая  фирма "Minirtrix" нещо много на мини ми го изкарва!
 ;)

--- Край на цитат ---

"Мини" звучи гордо, "мини" е синоним на ювелирно, дори - на непреходно!...но пък....

--- Цитат ---
--- Цитат на: zazo link=topic=1773.msg27485#msg27485 date=1249998549 ---Шпур айнц ли, господин Гиргинов, или аз нищо не разбам от агитация.  :drinks: :hi:

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---
Кольо - ти удари десетката! :sarcastic: :clapping:
Господа, пътят е единствен - шпур айнс в първа епоха :on_the_quiet: ;D :yahoo:

pach:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=1773.msg27488#msg27488 date=1250003885 ---...Господа, пътят е единствен - шпур айнц в първа епоха :on_the_quiet: ;D :yahoo:

--- Край на цитат ---
Да бееее, и ще го карат разни "чичковци" от римско време!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pach:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1773.msg27487#msg27487 date=1250000523 ---Пламене, зеят ми големи празнини след твоите снимки ...

виж тоя пост:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,35.msg27303.html#msg27303

--- Край на цитат ---

Сашо това сега го видях, но мойте постове не завършват със снимка и са си наред - празнините ти зеят защото въртиш със скрола , но отдолу (дето не се вижда) все още се зарежда темата.
Щом се заредят всички снимки от темата (независимо дали тях гледаш или не) постовете са си съвсем наред. :pleasantry:
Сега ги прегледах за всеки случай , но всичките ми завършват с нещо различно от снимка и нямам празнини.
Само като отворих темата се появиха , но сега ги няма , тоест причината според мен е бавното зареждане на снимките и нашето нетърпение.
Модераторите могат да го обяснят това. :blind:

piko1:
смени си браузера де толкова ли сте се вглъбили в тоя бъгав експолрър или друго не сте ползвали
най сигурният е Опера след нея е Лисицата
ако не искаш да ти зареждат снимките по 1012310 пъти и да ти остава разстояние теглиш опера 10 бета 2 :hi:

CaLLlo:
Така не се решава проблем, така бягаш от проблема и си в единия процент, а проблемите си стоят за по-голямата част от хората ... ваша работа, на мен не ми пречи ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия