Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Voith Maxima в НО
fyut:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1774.msg26976#msg26976 date=1248331848 ---За някои хора, цена от 240е не е малка... за теб незнам. Роко вадят нови локове по 70е по случай кризата...
Но явно само аз съм беден :)
--- Край на цитат ---
:yes: :yes: Не и аз съм беден. С две чавета на главата, все по - малко средства остават. Но лошо нема. Колкото толкова. За това съм се ориентирал към "качество - цена". ;D Освен това за тази грозотия, няма да дам толкова пари ПОСМЪРТНО. Ако ще да супер култов модел! :yes:
lubomir:
Машината е перефктна като детайл и механика! Да не говорим, че варианта със втулкови лагери на местото на ролкови такива в буксите ми е за сефте да виждам. Оставаше да турят спирални пружини и .... :clapping: Отделянето на задвижването на всяка колоос в собствен отделен корпус с използавне на месингови предавки вместо пластмасови, също е интересно, но и доста сложно и скъпо решение. Но в края на краищата дано да има пазар, за този изключително детайлен модел. Инак на мен и оригинала не ми допада особенно. Важното е фирмата да оцелее и най-важното да не се подведе по плоскостта на "поевтиняването" на производството, което, както много добре знаем, води към тъмните китайски дебри на компромисния и блудкав евтинаж.
pach:
Модела ми харесва въпреки че дори прототитпа е най-грозният май сред грозните...
Не че ги имам 240 евро (и дето казва колегата и да ги имам не бих ги дал) ,при това и за мен 240 евро си е парА , но в сравнение с другите производители , цената му е съизмерима.Както казах , тук получаваш супер качествен модел на , цаната на обикновен лок от мастита фирма.
Впрочем , това май е шанса на тази фабрика - детайлността на старите цени.
видяхте ли контейнеровазите какви са им?
Те също са страшно детайлни, и това явно е фирмената политика за пробив, щото дори на снимковият материал са сложили лупи , та да го отбележат подобаващо. при сравнянването с действителните прототипи
Въобще останах с впечатление (съдейки по матриците и материала от който правят моделите) че това е фабрика за модели в 1:1 а тези в НО са едно приятно "сувенирче" - просто адски професионално подхождат към изработката им, а не е без значение и представянето им в сайта.
;D ;D ;D
fyut:
Блудкавия китайски евтинаж е политика на мастите фирми. Просто хората са намерили начин да увеличат нормата си на печалба, с 200 - 300 %. Иначе китайското производство за Западна Европа, САЩ и Япония е супер качествено. По отношение качествата на модела и съотношение "качество - цена", съм напълно съгласен с колегите. Друг въпрос е , че този модел НАИСТИНА не ми харесва. Ако пуснат нещо познато, сериозно ще се замисля, при този начин на изпълнение.
lubomir:
Те, точно тези 200-300 и повече процента(при лекарствата стига до 10000 - не е грешка!) ще загробят целия свят и де що свестно е останало. Същото това кухо печалбарство ни докара тая криза.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия