Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Хоби магазин-Гърция

<< < (2/5) > >>

G_GROZ:
Обикалял съм десетки пъти магазините за модели в Солун. Забележително скъпи. 80% Мерклин. Почти нищо втора ръка. Не са нашите магазини. От тези които си дал на картата този на "Василис Олгас" е само за радиоупрявляеми модели. Този на Марко Боцари е само Мерклин. Другите които си открил не се сещам, но едва ли са нещо по различно. Ако някой намери нещо уникално нека сподели. Възможно е да съм пропуснал. За инфо на туристите най-добрите и най-много на брой са магазините в Прага. Поради това са с най добри цени. Имам възможност за доставки за 2-3 дни, но да не сменяме темата.

Adrian:

В Будапеща съущо има 3-4 много добри магазина !

Gervasii:

--- Цитат на: G_GROZ link=topic=1789.msg27309#msg27309 date=1249419819 ---Обикалял съм десетки пъти магазините за модели в Солун. Забележително скъпи. 80% Мерклин. Почти нищо втора ръка. Не са нашите магазини. От тези които си дал на картата този на "Василис Олгас" е само за радиоупрявляеми модели. Този на Марко Боцари е само Мерклин. Другите които си открил не се сещам, но едва ли са нещо по различно. Ако някой намери нещо уникално нека сподели. Възможно е да съм пропуснал. За инфо на туристите най-добрите и най-много на брой са магазините в Прага. Поради това са с най добри цени. Имам възможност за доставки за 2-3 дни, но да не сменяме темата.

--- Край на цитат ---
дай линкове за тез магазини ако имат сайтове разбира се

G_GROZ:
www.ben-model.cz

G_GROZ:
1 BGLV = 13.2 KCZ. Това е за деня. Курса е променлив, но в малки граници. Приятно пазаруване!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия