Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Съвет за абсолютен начинаещ
prascho:
Здравейте,
Трябва ми съвет за избор и покупка на електрическо влакче. Искам да направя подарък на човек, който цял живот си е мечтал за такова, но понеже не разбирам нищо искам да му купя някакъв разумен "стартов" комплект, който позволява развитие.
Вече имам някаква представа какво търся - цифров стартов кит в стандарт H0, който е сравнително достъпен за развиване за в бъдеще.
Някой ще може ли да сподели информация, опит и да даде съвет?
Предварително благодаря!
pach:
Здравейте!
По принцип е малко трудно , в зависимост за кога Ви трябва, но вече разговарях със нашият колега Жоро и ако минете през неговият магазин на ул.Кирил и Методи №88, сигурен съм,че ще останете доволен, пък най-вече и човека за когото искате да купите такъв подарък.
Там ще ви консултират, посъветват и продадат точно каквото желаете да купите!
:yes: ;D
Обаче сега видях, че сте от Бургас - така че може само на ЛС тук или потърсете колегите от вашият град! :pardon:
TheJackal:
Нека да пише тука, на лична или на скайпа ми. Ще помогнем да дения човек да получи този скъп подарък. :yes:
eurostar:
--- Цитат на: prascho link=topic=1804.msg27512#msg27512 date=1250076110 ---... разумен "стартов" комплект, който позволява развитие.
Вече имам някаква представа какво търся - цифров стартов кит в стандарт H0, който е сравнително достъпен за развиване за в бъдеще.
--- Край на цитат ---
Ако действително това ще му е първият влак, моят съвет е да го вземете в мащаб N (1:160), защото, ако човекът не разполага с огромно помещение, бъдещето развитие ще бъде много трудно в H0.
lubomir:
Човека ясно е писал че иска цифров сет в мащаб Н0, тъй че съветите да са в насоката която той е посочил. Не го хвърляйте в допълнителни размисли, като всеки дърпа чергата към мащаба в който той се занимава. HO e мащаба в който практически има най-голямо разнообразие на модели, и елементи за изграждане на макети. Може би и затова е решил че трябва да е такъв първия сет.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия