Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Заводски локомотиви

(1/2) > >>

XRISTO:
Пичове, помагайте!
Трябват ми снимки, ама по-отблизо, на немски заводски локомотиви, някакви KOF-чета, 60-тици - каквато и да е модификацията, интересуват ме как са оцветени и номерацията им какво представлява.А немската администрация дали има изисквания към такива локомотиви и какви са те?Имам едно флайшманско локче, дето го глася за маневрено в промишлената зона на бъдещият ми макет и искам да си го боядисам и оцветя та да стане колкото се може по-реалистичен.  :hi:

CaLLlo:

Някои снимки са доста едри.  :yes:

TheJackal:
Здравей! Погледни и тази тема от форума: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,369.0.html  :yes:

XRISTO:
Супер са снимките, само едно въпросче: На немските заводски локомотиви има ли изискване да носят инициалите на DB или просто това локомотивче си е на тяхната администрация?
Апропо, TheJackal благодаря ти, че се опитваш да ми съдействаш, но българските железници не са в моят ресор.  :hi:

CaLLlo:
Не знам какво наричаш заводски ...

1) Излязал от завода, чисто нов, за нуждите на железниците, т.е. DB, или
2) Частен завод, с частна железница и съвсем други означения по него, или
3) DB-ски локомотив, навлязал на частна територия за определено време и цел ...
4) или ...

а и там тая дума я намат - имат фабрики или фирми, но ако кажеш за кой "завод" става дума, ще стане някак по-ясно.

Щото дори у нас по татово време имаше и други влакове освен тия на БДЖ, например на мините рудниците.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия