Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Адреси на наши хобимагазини в Германия!

<< < (7/8) > >>

Loco-motion:
Eee, ама HRISTO, бе, много си позволяваш. Още малко ще ме накараш да те заведа дотам. :lol:

Значи пусни си първо в maps.google.com: Tiergarten Nürnberg, за да видиш долу-горе къде е. После виж този сайт с четирите карти:

http://www.vag.de/Verkehrsnetz/m28/Verkehrsnetz.html
От горе на долу - трамвайна мрежа, метро, градски автобуси, междуградски автобуси. На картите дори зоопаркът си е отбелязан с неговото лого и си пише Tiergarten.

XRISTO:
Нахвърлял съм на файлче всички адреси и маршрути.  :good:
А и ще съм със джипиес и таблета ще нося, та ще си ги вкарам като координати и така ще се движа. А относно транспорта, предполагам ще се ориентирам лесно, защото немците са подредени хора и съм сигурен че имат отлично организиран градски транспорт откъм ориентация. Преди две години бях в Прага за 3-4 дена и още на втория ден се оправях отлично с автобусите им и то не защото съм кой - знае какъв полиглот, а понеже автобусният им транспорт е направен много удобен и е лесно човек да се ориентира. Предполагам, че в Нюрнберг е още по - лесно. А и от немския поназнайвам това - онова, а от чешкия - нъцки.  ;D
Благодаря още веднъж - беше ми безкрайно полезен. Доколкото разбрах, ти си в Швейцария. Уникално е там, само в Монако е по - гот, но пък там има толкова богаташи, че няма как да е иначе.  :spiteful:

Loco-motion:
Ааа, не. Не си разбрал. Във Велико Търново съм си. В чужбина съм живял по половин година в Бавария (Регенсбург) и Флорида (Орландо). Но сега развивам един бизнес, който надявам се ще ми изкарва сериозна сума и така ще мога догодина да посетя Швейцария.

XRISTO:
Пожелавам ти успех от сърце! И да отидеш в Швейцария обезателно! Ще останеш възхитен! поне аз бях.  ::)

BateYavko:
Някой да има пресни впечатления от магазини в Хамбург, че да препоръча посещение?!?
Щото дойде време да се посети небезизвестната там забележителност!  :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия