Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Фирма "Lorenz Modell Bahn"
TheJackal:
Ето една сравнително нова фирма за нашето хоби: http://www.lorenz-modellbahn.de/ За сега са в ТТ 1:120, но както гледам имат и неща в HO и N. :) Pach, какво ще кажеш по въпроса отностно артикулите им в трета епоха? ;D
pach:
Чудесийки!!!
АЯма доста скъпи са нещата които си харесвам...
Но ще отмине и тази криза и цените ще паднат! :spiteful:
;D ;D ;D
ПС.Ето че служебният вагон-електро мотриса (като на Марио) го и ма вече и в ТТ.
TheJackal:
Да, вече много фирми започват да правят артикули в ТТ 1:120. Само ми е интересно, ако се поръча нещо за колко време ще пристигне от тази фирма и ред такива неща - поръчка вкупом или всеки по единично се спасява. :)
pach:
Да,да поръчки вкупом ...някой ден ! ;)
Аз за сега пропускам , че съм напред с материала (чак на пролет мога да нулирам... ::))!
Ако си купиш нещо , не забравяй най-четената и попълвана тема тук "Похвалете се"!!! :haha:
TheJackal:
Тази година доста неща си накупих, само дето трябва да намеря време да ги снимам и накачуля вав форума. Иска ми се да ги систематизирам - колекцията си. Сега има поръчка към "TILLIG", та взех, че си поръчах да не съм капо от парните този модел: Art.-Nr.02131 Dampflokomotive BR 01 Epoche III der DB, само че се чудя да ли изложената снимка на дадения модел е тази на действителния, защото до колкото съм чел и наясно май предните перила са от тесните, а не от големите. И ме гложди да ли и това да не звъна на Жоро да го прибави: Art.-Nr.02211 Тenderlokomotive BR 81 Epoche III der DB. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия