Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава вторият юбилей на Railwaypassion
Vlado:
Аз не искам да си налагам мнението, просто го споделям. Разбира се, накрая ще се съобразя с болшинстовото! "Съединението прави силата", пишеше някъде... ;)
ivo:
15 дена по-късно или по-рано какво е значението ... важното е, че ще се събереме всички и ще се веселиме!
Е вероятността първата събота от октомври да се съберат повече хора е най-голяма.
Така, че аз съм за октомври.
pach:
--- Цитат на: ivo link=topic=1826.msg27916#msg27916 date=1251466649 ---15 дена по-късно или по-рано какво е значението ... важното е, че ще се събереме всички и ще се веселиме!
Е вероятността първата събота от октомври да се съберат повече хора е най-голяма.
Така, че аз съм за октомври.
--- Край на цитат ---
Подкрепям напълно!!!
Владо , айде сега да не вадим протоколите :pleasantry:- та кога се е пръкнал форума в пространството, или кога е написана първата тема, или кога е писал първият човек извън модераторският екип и т.н.
Според мен форума се е родил за около месец, така че датата си е плаваща отвсякъде.
:lol: :lol: :lol:
mgirginov:
Рождения ден ВИНАГИ се чества на точната дата, но купонът МОЖЕ да бъде и на по-късна дата. Така че, първата събота на октомври е чудесно предложение :good:
Gervasii:
да бъде октомври
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия