ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
представяне на gregary
(1/1)
gregary:
Здравейте всички хобисти.Казвам се Григор Димитров и съм на 31 години от София.Имам две златни дечица,като напоследък с малкия,който е на 3 и половина години гледаме вечер снимки от саита и така той заспива с думата "влакче".
Запалих се с жп моделизма още в ранна пубертетска възраст.Посещавах с баща ми магазина "Млад техник" на "Мария-Луиза" тогава Г.Димитров и събирах в ТТ.Бях започнал даже и с макет 2 на 3 метра,където имаше дори летище,река с язовир,планина с тунели и други екстри.,но поради различни причини всичко приклучи.
Тази есен по някаква случаиност видях магазина в Малкия Цум и избухнах.Започнах в НО,след което разбрах за този саит където получавам инфо от по компетентни от мен хора за което съм много благодарен.Впоследствие се запознах с много съфорумци-истински и точни хора.Решил съм да направя отново макет,но в момента работя по осигуряването на поме-
щение за него.
toniemi:
Супер си!Добре дошъл :drinks: :drinks: :drinks:
Vlado:
Добре дошъл и успех! :)
mill:
Щом имаш желанието,макета ще стане... :good:Добре дошъл
Adrian:
Да са ти живи и здрави децата !! И мен баща ми ме запали - лека му пръст ! Децата ни ще събират един ден в 6-7 епоха , тъй като Гервасии ще е изкупил всичко в 1 и 2 :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия